07.20. hétfő: Teremtő Hangfürdő

07.20. hétfő.: Teremtő hangfürdő 19:00-21:00
Helyszín:Szeged, Sínpár sor 13.Bár ezen a napon van a tibetiek szerinti 3. 10Mx-oros Teremtő Nap ebben az évben, még sem ez lesz a fókusz a hangfürdőn. Persze nincs kizárás, beengedjük ezt az energiát is, mert soha nem tudhatjuk, hogy mi fogja majd a változást hozni.


Egy másik, szintén jelen levő energia a maják szerinti "Vörös Kígyó hullámvarázs (07.17-07.29), amikor kinyílnak a terek, a bezárt energiák felszabadulnak, a Kundalini kígyó felébred benned. Ez a Kundalini energia az, ami minden részedet összeköti, és miközben áramlik felfelé, kiegyensúlyozza a férfi és női jellegű energiáidat, működésbe hozza a magasabb Tudatosságodat. Meggyújtja a tüzet benned, hogy levesd régi bőrödet, és belépj az alkímiai átalakulás kemencéjébe Ez minden szinten a teljes gyógyulás megtapasztalását jelentheti.
Ezen időszak alatt a megkapott szellemi kódokat kell átültetned a fizikai szintre, ahol teljes mértékben megtapasztalhatod a test-tudatosságodat."  (Kiss Balázs Kunó: Csillagleső 2015)

Izgalmas energiáknak nézünk elébe. Megtapasztalnád, hogy a hangok mit tudnak aktiválni benned? Számíthatsz sok dobra, csörgőkre, mély hangokra, és persze gongokra, gongokra gongokra.FIGYELEM, VÁLTOZÁS!!!!


Azok kedvéért, akik messziről érnek haza, a hangfürdő 19:00-21:00-ig fog tartani.
Részvételi hozzájárulás: 3000 Ft
Kérlek jelezd részvételi szándékod: 30 430 1221

Szeretettel várunk: Zsuzsi és István