Ma-Uri masszázs

 

Ma-uri

A lélek tánca 

A tánc az érzelmek kifejezésének legősibb módja. A Ma-uriban érted táncol valaki, a te testi-lelki jólétedért. Valami nagyon szépet képzelj el kiáradó örömöt, életerővel. 

A hagyományos masszázsokhoz talán csak annyiban hasonlít, hogy érintések sorozatából áll. Táncrítus jellege ünnepélyes keretet ad. A Ma-uri masszőr teljes figyelmével igazítja mozdulatait összhangban a kezelt személlyel, zenével. A masszázs személyre szóló, minden alkalommal más és más.

Testi síkon a Ma-uri egy teljes testmasszázs, amelyben minden izom, ízület ín és csont részesül. Meleg olajjal végzett alkaros technikáról van szó, amely kedvezően hat az anyagcserére és a keringésre, jótékony hatása van a bőrre, ellazítja az izmokat. Mivel vérbőséget nem okoz, így olyan esetekben is ajánlható, amikor a hagyományos masszázsok ellenjavalltak, például várandósság idején. A kezelés időtartama egy-másfél óra, gyakoriságát a páciens igénye határozza meg.

Energetikai síkon egyensúlyt teremt, harmonikus állapotba hozza a testet az alkaros és tenyérrel végzett érintések megfelelő váltakozása által. Tapasztalatok alapján sokaknak segít középpontjuk megtalálásában. Felkelve az asztalról az az érzésed, hogy a világ rendben van, tudod ki vagy mi vagy, és a mi a következő lépés az életedben.

Univerzumod középpontja te vagy, ezt tudnod és érezned kell ahhoz, hogy teremtő erőid megfelelően működjenek. Van, aki egyszerűen életében talán először megérzi milyen gyönyörű ő valójában. Mások a mindennapos stresszből szállnak ki ezzel a megtisztulási lehetőséggel.


Ismert jelenség, hogy egy nehezen meghozott döntés után érezzük, hogy a válasz már régen készen állt. A Ma-uri segít abban, hogy ezeket a benned rejlő válaszokat előhívd. 

A test a lélek tükre

A szem a lélek tükre, halljuk sokat. A Ma-uri szerint az egész test az.  Ha figyelmesek vagyunk, segít a testünk, mozdulataink felismerni, mit kell ápolnunk, hol vár valami elfogadásra, fejlődésre. Testünk életünk történetének térképe. A polinéz sámánok, a kahunák úgy tartják, hogy a betegség azért jön, hogy változtassunk az életünkön. Egész-ség van, nem pedig betegség, ahol a test és a lélek harmóniában van.

A Ma-uri során testi, szellemi megtisztulásra van lehetőség. A kezelés sokféle síkon történhet meg, attól függően, hogy a mire állunk készen, vagy mire van szükségünk. Elengedhetünk olyan dolgokat, amik gátolják örömteli létünket: a félelmet, a sértettséget, aggodalmakat, szégyent. Az elengedés olyan mértékben történik meg, amilyen mértékben akarod, hagyod, hogy megtörténjen. 

Habár kívülről nézve gyönyörű táncnak látszik valójában a Ma-urit adó személy háttérszerepet játszik a Ma-uri színpadán. Érintése által olyan körülményeket hoz létre, amiben a lélek megkezdheti öngyógyító folyamatait. Nem gyógyítunk, megteremtjük a gyógyulás feltételeit.

   


Az űrlap alja