Aroma-touch doTerra

 

Ha feltöltődésre vágysz, ezt ne hagyd ki!Testet, lelket harmonizáló, feltöltő kezelés, amely túlmutat a hagyományos masszázsokon. A zene, az aromaolajok illatai, az érintés egyetlen gyönyörű szimfóniába olvad össze, ahol elmosódnak valós és érzékeken túli világok határai. A lélek megpihen, a napi problémák háttérbe vonulnak, lényegtelenné válnak. A kezelés idejére Önmagad számára válsz fontossá, és elég nyitottá ahhoz, hogy minél több hozájárulását be tudd fogadni annak a csodának, amit az olajok, az érintés és a zene tökéletes harmoniája biztosít számodra.


A doTerra (Föld Ajándéka) CPTG Certifikált Tiszta Terapeutikus Osztályú esszenciális olajok, melyet a világon fellelhető legmagasabb szintű terápiás hatással rendelkező olajként ismertek el, ezért vezető szerepet tölt be a pozitív egészség megőrzési alternatívákban. A doTerra hitvallása a magas minőségi szinvonalú esszenciális olajok tudatos felhasználása az emberek mindennapos egészségügyi gondjainak megoldására. Ebbe a filozófiába illeszkedik a Dr David Hill által kidolgozott, minden kezdő és szakember számára elérhető módszer az AROMA TOUCH TECHNIK, melynek alkalmazásával az olajok jótékony hatása maximálisan kiteljesedik.

 

 

A technika négy szervezeti állandó megszólítására lett megalkotva: a stressz, méreganyagok jelenléte, a gyulladás válasz és a vegetatív egyensúly vesztés. Felismerve, hogy ezek a test betegségeinek legáltalánosabb alaptényezői, az Aroma Touch Technikát ezeknek a szervezeti állandók kezelésére és a test egyensúlyi állapotának, homeosztázisának visszaállítására dolgozták ki

A kezelés lépései és a hozzá felhasznált doTerra CPTG esszenciális olajok:

                          

1. Első lépés: stresszkezelés

 Felhasznált olaj:

Balance esszenciális olajkeverék:  Ez a szabadalmaztatott olajkeverék lucfenyő, rózsafa,fenyőtömjén és a kék varádics keveréke,mely meleg fás és föld illatával a központi idegrendszerre gyakorolt nyugtató hatása által jóléti érzetet teremt, megnyugtat és elősegíti a szervezet különböző rendszereiben  a kiegyensúlyozottság állapotának létrejöttét.

 Levendula: enyhülést hoz, elősegíti a relaxációt. A testre hagyakorolt nyugtató hatása és hangulatjavító hatása teszi tökéletessé


2. Második lépés: immuntámogatás


Felhasznált olaj:

Teafa esszenciális olaj: baktérium, csiraölő és tisztító képessége révén támogatja az immunrendszert és segíti a test visszatérését a homeosztázis állapotába

On Guard esszenciális olajkeverék: A vadnarancs, szegfűszeg, fahéj, eukaliptusz és a rozmaring együttes hatása adja az On Guard immunerősítő hatását. Bársonyos illatú, édes, fűszeres jegyekkel és egy leheletnyi citrussal. Tudományosan bizonyított tény, hogy a citrus olajak tudják a leghatásosabban legyőzni a baktériumokat, vírusokat és a penészt.


3. Harmadik lépés: keringés javításFelhasznált olaj:

Aromatouch esszenciális olajkeverék: A ciprus, majoranna, bazsalikom, levendula éa a grapefruit összetevőket a szöveti irritációk csillapítására és a keringés javítására használjuk. Segíti az izomfájdalmak, izületek gyógyulását és oldja a feszüléseket és a görcsöket.

Deep Blue esszenciális olaj: Izomfájdalmak és más testi panaszok enyhítésére szolgál. Kizárólag bőrre alkalmazható. A Deep Blue hatékony válasz a gyulladásokra különleges alkotó elemei miatt, mint a kúszó fajdbogyó, kámfor, borsmenta, kék varádics, kék kamilla, olasz szalmagyopár, oszmantusz.


4. Negyedik lépés: homeosztázis


Felhasznált olajok:

Vadnarancs és Borsmenta esszenciális olaj ahol a vadnarancs megemeli a glutathionként ismert kritikus antioxidáns szintet és igy a test immunvédelmét erősíti. A borsmenta enyhíti a diszkomfort érzést, kellemes, hűsítő érzést ad. Nagyon sokrétű értékes olaj.

A kezelést a háton, talpon és a kézen végezzük.

A kezelés ideje 100 perc

                       

  

KIPRÓBÁLOD?

Bejelentkezés: 30 430 1221