FÉNY-ÉRINTŐ

 

Fény-Érintő

 Különleges Aura-Soma „konzultáció” az érintés eszközével.

Választott üvegeidről most nem beszélgetünk, hanem az üvegben megjelenő színekhez tartozó pomanderek és kvintesszenciák adják a masszázs-olaj-esszenciát. A masszázs-technika alapját az Aroma-touch fogásai képezik, és a tested vezeti a kezemet. Az üvegekben megmutatott történetedet a masszázs folyamán hallgathatod meg „mese” formájában, amikor az adott szín pomanderét felviszem a bőrödre.

Egy izgalmas belső utazásra hívlak, ahol elcsitítva az elme zajongását, meghallhatod belső hangodat, megélheted azt a történetet, amit az üvegekben kiválasztottál.

Felébredhetnek sejtjeidben tárolt emlékeid, berögzített nézőpontjaid, amik már esetleg nem úgy szolgálják lelked fejlődését, mint amikor elmentetted az adott tapasztalást.  Az akkor átélt érzelmedet átalakíthatod, szabadon megváltoztathatod.

Elengedheted mindazokat a magadénak felismert mintákat, amik már csak visszahúznak, és rácsodálkozhatsz tiszta tudatosságod végtelen mivoltjára, hatalmas teremtő erejére.

Miközben lelked utazik, emlékezik, addig a test fokozatosan ellazul, ahogy felszabadítod az izmokban lekötött, meggátolt energiákat.

A kezelés időtartama  90-120 perc


Bejelentkezés: 30 430 1221