Quintesszenciák

Quintesszenciák

Quintesszenciák

A Quintesszenciák finomabb rezgésű szintjeinket harmonizálják, feladatuk a kiegyenlítés. Célzott segítséget nyújtanak, ha nem találjuk az utunkat, vagy elakadunk érzelmeink miértjének feldolgozásában, megértésében. Egy-egy színsugár magasabb frekvenciáját hordozzák, és egy adott mesteri energiához csatlakoznak. Használatukkal hozzákapcsolódhatunk egy mesteri sugárhoz, egy olyan kollektív Létezőhöz, aki, vagy ami segít, hogy döntéseinkkel a számunkra legjobb úton haladjunk. Ezek a mesterenergiák egy-egy élethelyzetben olyan segítséget nyújtanak, mintha közvetlen telefonvonalunk lenne a Felsőbbrendű Tudat egy mesteri megnyilvánulásához. Ez az az energia, melyben kifejeződni látszik lelkünk azon szándéka, mi is a jelen idő valódi célja. A quintesszencia segít, hogy ráhangolódhassunk erre az energiára, és megérezzük a szándék mögött rejtőző tudatosságot.  Ugyanazon színekben léteznek, mint a pomanderek, csak pasztelebb színárnyalatokban.

Használata

3 cseppet a csuklóra cseppentünk. Miután összedörzsöltük csuklóinkat, képzeljük el, mint ha karjaink hatalmas angyalszárnyak lennének. Lágyan átsimogatjuk ezekkel a képzeletbeli angyalszárnyakkal auránkat a fejünk tetejétől a lábunkig. A talajtól egy befele forgó mozdulattal felhozzuk az energiát, felegyenesedünk, majd összetéve a két tenyeret a fejünk felett, egyesítjük az aura két oldalát. Összetett tenyereinket az orrnyeregig lehozva, mélyet szippantunk a csuklónkon levő illatból.

Kiszerelésük

Ugyanazon 25 ml-s műanyag palack, 100 ml-s légfrissítő, illetve 4 ml-s utazó készlet kiszerelésben léteznek, mint a pomanderek.

1.         El Morya

Sugár: kék

„Legyen meg a Te akaratod, általam a Földön”

Segít kapcsolatot teremteni a Mindenséggel/Istennel/Teljességgel, és ebben a kapcsolatban a legtisztább békét megtalálni. Támogat abban a folyamatban, amikor elkezdjük beteljesíteni az Isteni Tervet, vagyis valódi életfeladatunkat. Megélhetjük az egység élményét, és megérthetjük az egyedüllét értelmét, mely nem egyenlő a magánnyal. Erős nyugtató hatású stresszes állapotban.

2.       Kuthumi

Sugár: sárga 

„A szeretet bölcsessége”          

Segít az emberiségnek meglelni az egészséges egyensúlyt az angyali, ásványi és növényi világok között. Emeli a meditáció szintjét, ha azt a természetben végezzük. Az önmegismerés egy magasabb szintje.

3. Lady Nada („a Hang”)

Sugár: királykék

„Feltétel nélküli szeretet”

Jelentése arra a belső, lelki hangra utal, mellyel mindannyian rendelkezünk, és amely a szeretet hangja. A hangmédiumitás, a zenei médiumok és az angyalgyógyítók támogatója. Segít a legtisztább nőiséggel és az anyasággal kapcsolatot teremteni. Védelem az agresszió ellen. Kapcsolatot teremt az Isten-Anya aspektusával és mély szeretetérzést hoz. A mesterenergia témája a gyógyítás, gyógyulás a legmélyebb szeretetben. Az elengedés, megengedés témáival foglalkozik.

4. Hilarion

Sugár: zöld

„Az út, az igazság és az élet”            

Segít megtalálni a belső vezettetést, a szinkronicitást, a saját igazságainkat. Általa könnyebben éljük meg a karmikus történéseket. Segítő energiákat vonz, ha úgy érezzük, összecsapnak a hullámok a fejünk felett. Nyitja a szívcsakrát.

5. Seraphis Bey

„Karmikus tisztulás és új kezdet”

Sugár: tiszta vagy fehér

Az ártatlanság, a tisztaság és őszinteség védelme. Karmikus tisztulás. Teret, Aura – Soma üveget, kristályokat tisztítunk vele. Alkalmas minden szintű méregtelenítésre.

6. Krisztus

„Energia, védelem és földi szeretet”

Sugár: vörös

A Krisztus-tudat fejlesztésének hatékony eszköze. Az áldozatvállalásra, megbocsátásra, és egy magasabb szintű szeretetre hívja fel figyelmünket. Rávilágít, hogy spirituálitásunk célja földi emberként az, hogy ajelen, való világban éljünk, cselekedjünk, szeressünk. Család-terápiák során hasznos minden családtag számára. Erősíti kitartásunkat, energiát ad akkor is, ha közel vagyunk ahhoz, hogy céljainkat feladjuk.

7. St. Germain

„Gyógyítás, meditáció és változás”

Sugár: lila

A mágus magasabb aspektusa, a „Fényhordozók” energiája. Segít, hogy a változásokat könnyebben, esetenként humorral kezeljük. Oldja a gyászt. Pozitív változásokat generál életünkben.

8. Pallas Athéné

„A szépség és a szeretet kreatív kifejezése”

Sugár: magenta

Az álomfejtés, tudatos álmodás eszköze, gyógyító álmokat ad. Segít, hogy ráébredjünk valódi feladatainkra, és a kevésbé fontosakat bátran letegyük. Támogat, hogy a spirituális úton maradjunk. Figyelmünket olyan dolgok felé irányítja, melyek legyenek akár egyszerű, hétköznapi dolgok, mégis örömet, áldást hoznak életünkbe.

9. Orion & Angelika

„A kezdet, a vég és az úton töltött idő”

Sugár: rózsaszín

Fontos tervek, vállalkozások beindításakor, és különböző életszakaszok lezárásakor hasznos segítséget nyújt. Hasznos a vándoroknak, hogy az út fáradalmait jobban bírják. Segít a szülői mintákat tisztázni, átalakítani.

10. Lady Portia

„Ne ítélj, hogy ne ítéltess!”

Sugár: arany

Az önértékelés legerősebb támogatója. Segít, hogy észrevegyük saját értékeinket, és így befogadjuk a bőséget, mert megérdemeljük.

Enyhíti a kritikára való hajlamot, segít elfogadni a tökéletlenséget, csökkenti a maximalizmust.

11. Lao Ce & Kwan yin

„A múlt felszabadítása a megbocsátással”

Sugár: narancs

A könyörületesség és a szigor egyensúlyba kerül. A Buddhista meditációt támogatja. A Yin-Yang harmónia energiája. Segít, hogy megértsük, hogy mi lappang betegségek mögött. A mennyei apa és anya mintáit hordozzák, ahol Lao Ce a következetességgel, Kwan Yin pedig a szolgálat és az együttműködés fontosságára hívja fel a figyelmet.

12. Sanat Kumara & Lady Venus Kumara

„A mindennapi öröm megélése”

Sugár: korall

Ők az égi spirituális szülők. Gyógyítja a múlt sérüléseit, amikor gyerekként azt éltük meg, hogy nem úgy szerettek bennünket, ahogy az nekünk jó, a meg nem értettség, el nem fogadottság fájdalmát.

13. Maha Cohan

„Az érzelmi tanító, a kreatív erő”

Sugár: türkiz

Segít, hogy ki merjük mondani, amit valóban érzünk. Az élet problémáira kreatív megoldást találni. Atlantiszi papi energia. Segíti a hatalom megismerésének folyamatát, és támogat, hogy személyes hatalmunkat pozitív módon, segítően használjuk.

14. Djwal Khul

„Az igazság kutatója”

Sugár: zöld

Az igazság keresője, akit saját, szubjektív valósága fölött mindig, és elsősorban az objektív valóság érdekel. Dzsaval Khul a tibeti hitvilághoz tartozik, mesterenergiája az új filozófiák megértését, integrálását támogatja. Elősegíti az intuíciót. A szív smaragd védőköntöse. Amint teret adunk magunknak, megtaláljuk saját szívünkben az irányt és az igazságot. Különösen jó segítséget nyújt azoknak, akik félnek megnyílni a tisztánlátás felé. Segít, ha félünk „fényhozóvá” válni.

15. Szt Grál & Solar Logos

„Mária Magdolna, a mester” 

Sugár: olajzöld

Segít, hogy a szívünk megnyíljon a Szentlélek felé. Oldja a szenvedéstudatot. Segít, hogy a kegyelem megtaláljon minket a lélek sötét éjszakáján. Segédkezik, hogy ráébredjünk, amit keresünk, az bennünk van. Minden, amire szükségünk lehet, és minden, amit elérhetetlennek vélünk, elérhető a HIT, BIZALOM, és az örök REMÉNY által.


 

kvint csöpis           kvint AC        kvint utazó