BARS-kezelés

 

 

Az Access olyan eszközök és folyamatok összessége, amelyeket a nagyobb tudatosság előmozdítására fejlesztett ki Gary Douglas.

„A tudatosság az képesség, amelynek segítségével életed minden pillanatában jelen vagy, anélkül hogy magadat, vagy másokat megítélnél. Képesség, ami által mindent el tudsz fogadni, semmit sem utasítasz el, és mindent megalkotsz, amit kívánsz - nagyszerűbbet, mint ami most a tiéd, és több, mint amit el tudsz képzelni. Mi van akkor, ha kész vagy gondoskodni magadról? Mi lenne,ha megnyitnál egy ajtót afelé, hogy mindazzá legyél, amiről már eldöntötted, hogy nem lehetséges? Mi kell ahhoz, hogy meglásd, döntő szereped van a világ lehetőségeiben?”

(Gary Douglas)

 

 Az Access Consciousness segít megszabadulni a gondolatok, érzések és érzelmek okozta polaritástól, bezártságtól, beidegződésektől.

A polaritás nem engedi, hogy a dolgokat a maguk valójában lássuk, így képtelenek vagyunk megváltoztatni azt, amit szeretnénk. A polaritás arra kényszerít, hogy ennek  a valóságnak a traumája, drámája, zaklatottsága és intrikája szerint működjünk. A polaritás-függőség egyike a létező legerősebb függőségeknek.

Ahhoz, hogy ettől a függőségtől megszabaduljunk, az egyik legnagyszerűbb módszer az, hogyha a megengedés vezérel minket. Amikor megengedünk, minden csak érdekes nézőpont kérdése. A megengedés segítségével ráébredünk arra, hogy életünk mely területei azok, ahol vagy igazodunk és egyetértünk, vagy ellenállunk és ellenkezünk bármely nézőponttal, gondolattal, érzéssel, érzelemmel, hittel, ítélettel, következtetéssel és megfontolással.

A Bars olyan eszköz, amely által másképp tudunk működni, funkcionálni ezen a földön.

A Bars hozzájárul, hogy változást idézzen elő életed minden területén. Amikor hajlandó vagy kiterjedtebb tudatosságból funkcionálni, kitárulnak az ajtók a választás felé. A tudomány szerint a sejtjeink alakja elliptikusabbá válik, amikor gondolatok, érzések, érzelmek befolyásolják, ami az első lépés az egészség megbomlása felé. A Bar-ok futtatása ezt a sejtekre gyakorolt hatást kioldja, így a sejtek vissza tudják nyerni gömbszerű formájukat, és hozzájárulnak a test normál működéséhez.

Tudtad, hogy 32 pont van a fejeden, amit ha gyengéden megérintenek, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy az el(be)fogadásra? Ezek a pontok tartalmazzák, mindazokat a gondolatokat, ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket, tényezőket, amiket életek során eltároltál. Itt az alkalom, hogy elengedj mindent!

Minden Bars kezelés 5-10 ezer évnyi korlátot tud feloldani arról az életterületről, amelynek a pontjait érintik. Ez egy nagyon tápláló és lazító folyamat, amely bármely területről képes feloldani a korlátokat, amit felvállalsz!

A Bars ezreknek segített, hogy megváltoztassák az életük és testük több aspektusát, többek között az alvási,  testsúllyal, szexszel, partnerkapcsolattal, stresszel kapcsolatos kihívásokat.

Legrosszabb esetben egy jó masszázs élményét nyújtja. A legjobb esetben az egész életed megváltozik.


Megváltozhat a pénzügyi helyzeted attól, ha fogod a fejed?

Hányféleképpen próbáltad már megváltoztatni az anyagi helyzetedet? Hogy működött? Hajlandó lennél valami mást kipróbálni, még ha furcsán hangzik is?

Mi van, ha egy energetikai kezelés, ami abból áll, hogy valaki gyengéden megérinti a fejedet, több változást tud előidézni abban, hogy áramoljon a pénz az életedbe, mint bármi más, amit eddig próbáltál?

Ez a furcsa módszer az Access Bars®. Gary Douglas és Dr. Dain Heer közös könyvének a címe, Nem a pénz a probléma, hanem Te (Money isn't the problem, you are). Douglas szerint az univerzumban elegendő pénz van, a baj azzal van, hogy nem fogadjuk el. „A befogadás nincs bennünk blokkolva, egyszerűen nem vagyunk rá hajlandóak.”

Egy masszázságyon feküdni, nem csinálni semmit, csak lenni, és elfogadni egy Bars® kezelést remek módja lehet annak, hogy ezt gyakoroljuk.

32 pont van a fejünkön, melyeknek mindegyike egy életterülethez kapcsolódik. Van egy „bar”, ami a pénz pontja, de vannak mások is, melyek kapcsolódnak a pénzhez, úgy mint a kontroll, éberség, kreativitás, álmok és remények. Ha megérintik a fejeden ezeket a pontokat, akár 10000 év korlátozó hiedelmeit is elengedhetjük egy kezelés alatt, ami megakadályozza, hogy tudjunk el- és befogadni.

Az egyik oka annak, hogy nem tudnak az emberek elfogadni az, hogy sokan gyerekkorukban úgy kaptak ajándékot, hogy valamilyen kötelezettség is járult hozzá. Ekkor energetikailag megmakacsolták magukat, és mivel nem akartak eleget tenni ezeknek a kötelezettségeknek, inkább elutasították a finomságokat is, amik együtt jártak velük. Ez a klasszikus példa arra, amikor kiöntik a gyereket is a fürdővízzel.

Az Access Consciousness® nézőpontja az elfogadásról más, mint amit megszoktunk. Kétirányú folyamatnak tekinti azt. Mert amikor elfogadsz, valójában nem arról van-e szó, hogy megajándékozod az ajándékozó személyt azzal, hogy elfogadod azt, amit ad? Vajon azt az elképzelést, hogy az ajándékozás és az elfogadás elkülönülnek egymástól lehet-e másnak tekinteni, mint hazugságnak?

Az Access Bars®-ban az ajándékozás és az elfogadás igazából egy. Amikor valakinek kezelést ajándékozol, elfogadod azt az ajándékot is, hogy te is megtisztulsz mindentől, amit ő a kezelés alatt elenged.

Az Access Bars® annyira egyszerű, hogy még egy hároméves gyerek is meg tudja tanulni. Hogyan lehetne ez még ennél is könnyebb?

Még mindig hezitálsz? Van néhány pont, amit felhasználhatsz arra, hogy 6 hónapon belül megváltozzon az anyagi helyzeted. De nem áruljuk el... ha tényleg kíváncsi vagy, keress egy Access Bars facilitátort a közeledben.

Én tudok egyet!  Békési Zsuzsi  Hívj, ha itt az idő a változásra!  +36-30-430-1221

A szegénységen kívül nincs mit vesztened.
A teljes cikk angolul: http://access-consciousness-blog.com/2013/11/can-putting-your-hands-on-your-head-change-your-money-situation/


Egy autista fiatal az Access Barsról:


"Helló! Glen Shepherdnek hívnak, és néhány hete végeztem el az első Bars kurzusomat.
Nem csupán nagyon szórakoztató volt, de egy egész napot eltölthettem a csoporttal, ami könnyed volt, és annyira békés, hogy ebből még sokkal többet szeretnék!
A legmagasabb szintű autizmusom van down szindrómával vegyítve, úgyhogy az én valóságom nagyon intenzív ebben a valóságban.
Ami a mindennapi életemben történik, az nagyon más, mint az a világ, ahol te mozogsz. Nem csak arról van szó, hogy nincsenek szűrőim az információkhoz, és hogy nagyon gyakran túl van terhelve az érzékelésem, hanem számtalan hangot is hallok egyszerre, az emberek beszélgetéseit, a légmozgás hangját, ajtók záródását, autók elhaladását, az emberek lélegzetét, ahogy összedörzsölődik a bőr a bőrrel. Ezek mind olyan hangok, amik időnként azonos hangerővel történnek nekem. Azt is hallom, ami az emberek fejében megy végbe, látom a képeket, amiket kivetítenek, és higgy nekem, ezek nem mindig szépek.
Többnyire csak hümmögök, hintázok, vibrálok, a fogaimat csikorgatom, csapkodok a kezeimmel, és tekergetem körbe körbe a testrészeimet, megpróbálva ezzel eltompítani ezt az őrjítő helyzetet.
Jó barátom, Delany, rendszeresen futtatja a BARjaimat, akkor is, amikor nem vagyunk együtt, és ez nagyon sokat segít. Könnyedséget és békét nyújt a testemnek, és kiveszi az égető érzést a fejemből. Néha úgy érzem, tűz égeti az agyam ösvényeit, néha úgy érzem, szeretnék felrobbanni, és a BARS segít nekem.
Az a nap, amikor az első Bars tanfolyamot elvégeztem, és Édesanyám is ott volt, annyira csodás volt. Egész nap más emberekkel kellett egy teremben lennem, és ez nem volt fájdalmas, pedig nem arról volt szó, hogy a többiek, vagy akár én is mindent megoldottunk volna.
Arról van szó, hogy amikor valakinek futtatják a BARjait, a fejük nem rohan 1000 km/órás sebességgel, nincsenek állandó ítélkezésben magukkal, és olyan gyengédség van jelen, amivel nagyon könnyű együtt lenni.
A BARS olyan sokat tud változtatni. Mi lehetséges, amikor az emberek nem szeméttel teli fejjel teremtenek, ami nem is valós? Izgalommal és boldogsággal tölt el ez a lehetőség.
Van még mit mondanom a Barsról, de mostanra már elértem a kitűzött szószámot, szóval a legközelebbi találkozásig kérlek, Létezz, ez annyira sokkal könnyedebb."