Aura-Soma

„Te vagy a szín, amelyet választasz, és ez tükrözi lényed szükségleteit ”

Aura-Soma a színek varázslatos világa

Sokan teszik fel a kérdést, hogy test-és léleksegítőként mivel is foglalkozom pontosan.
−Aura-Soma konzultációkat tartok.−szoktam válaszolni.

−Aha, akkor te biztosan látod az aurát, és azt elemzed.−Legtöbbször ilyen válaszokat kapok. Pedig nem! Nem látom az aurát, és ennek a lélekterápiának, amit Aura-Soma színgyógymódnak nevezünk, a hagyományos értelemben nincs köze az aura-látáshoz. 

Aura-Soma annyit jelent: Fény-Test. Jelenleg 115 színes üvegcsén keresztül ablakot nyit lelkünkre, és megmutatja, hogy kik vagyunk, és mit szeretnénk az adott pillanatban. Teheti ezt azért, mert nem a tudatunkkal választunk, hanem az érzéseinkkel. Tetszik, vagy sem egy adott szín. Az érzéseinket pedig nem tudja uralni a tudatos énünk. Érzéseink vannak, legfeljebb nem vagyunk hajlandók tudomásul venni, és elnyomjuk őket. De attól vannak! Amikor túl sokáig elnyomunk magunkban valamit, akkor el is felejtkezünk róla, vagy eleve nem szeretnénk szembenézni vele. Lehet azért, mert túl fájdalmas számunkra, vagy túl nehéz, esetleg szégyelljük kimutatni. 

Az érzések rezgések. A színek, hangok is rezgések. Minden rezeg bennünk egy bizonyos frekvencián. Ugyanazt a rezgésmintát ki tudom fejezni színekkel, hangokkal, illatokkal, mozdulatokkal. Én a színek világát éreztem magamhoz közelinek, és ezt a nyelvet tanultam meg. Egy színről nem az jut eszünkbe, hogy ez negatív, vagy pozitív, hanem hogy tetszik, vagy sem. Azt is könnyebben megengedjük magunknak, hogy gyorsan változzon „ízlésünk”. Eszünkbe se jut ragaszkodni egy színhez, ha már nem tetszik. Könnyedén el tudjuk engedni, és választani másikat. A színek megtaníthatnak bennünket, hogy az élet más területén is ilyen gyorsan tudjunk változtatni.

Mi is az Aura-Soma színterápia?

A szivárvány misztikus csodáját láthatjuk viszont a színes folyadékokkal teli palackokban. A színekkel, gyógynövény és virág esszenciákkal, kristályenergiákkal teli csillogó üvegek már első látásra bizalmat, és szeretetet ébresztenek, és a maguk rejtélyes módján kommunikálnak velünk. Meglepődve tapasztalhatjuk, hogy akár egyetlen üveg is mennyi mindent elárul rólunk, amelyet egy egyszerű kérdésre válaszolva mutatunk meg: „Melyik üveg tetszik most nekem a legjobban?”

Mindent, ami körül vesz bennünket, mindazt, ami vagyunk, vagy voltunk, kifejezhetjük és tudatosíthatjuk a színek által.

Ez a felismerés az Aura-Soma lelke.

Amikor szembenézünk az általunk kiválasztott ragyogó üveg-ékszerekkel, azt jelenti, hogy elérkezett az idő, hogy felelősséget vállaljunk sorsunk alakításáért, döntéseinkért. A kiválasztott egyensúlyüveg útitársként szegődik hozzánk, hogy változásainkat lágyan, finoman, ugyanakkor határozottan segítse. A színeken keresztül maga a természet szól hozzánk, és mutatja meg lelkünk, tudatunk fejlődését.

Az Aura-Soma olyan lélek-terápia, mely felfedező útra hív, hogy megtaláljuk igaz énünket, testi, lelki harmóniánkat.

2004 óta tanulmányozom ezt a csodálatos rendszert. Segítségével kitágult a horizontom, és általa olyan módszerekkel tudtam megismerkedni, amik azóta is nagy segítségemre vannak, amikor a klienseket kell a számukra legmegfelelőbb útra terelgetni.

Legnagyobb előnye, hogy önválasztó rendszer, nem rábeszélő, és nem beavatkozó. Alázattal és tisztelettel meghagyja a kliens választási lehetőségét, hiszen nála jobban senki nem tudhatja, hogy mi számára a legkedvezőbb megoldás. Mindenki tudja a kérdéseire a választ, legfeljebb nem lát rá. A színes üvegek apró elemlámpaként mutatnak rá a legkézenfekvőbb megoldásra. A konzulens csak tolmácsként van jelen, és csak lefordítja a színek, üvegcsék üzenetét olyan nyelvre, amit a páciens is megért. 

Kevés olyan rendszert ismerek, amelyik nemcsak rámutat a megoldásra, de önmaga is változást hozhat. Az üvegekben levő tiszta, harmonikus gyógynövény-, és kristályoldat a testre kenve finoman harmonizálja elhangolódott sejtjeinket, szerveinket. A vizes-olajos oldat simogatja testünket, és nem okoz kellemetlen, fájó mellékhatást. Illatát szívesen szívjuk magunkba, ahelyett, hogy szagával ellenérzést keltene. Szelíden, lágyan indítja el bennünk a változást, nem megerőszakolva, drasztikusan. És a legjobb, hogy önmaga választhatja ki, nem kell valakinek az akaratához, nézőpontjához alkalmazkodnia. Az Aura-Soma rendszere felnőttként kezeli a klienst, megbízik döntése helyességében, és nem kérdőjelezi meg a választást. Itt a vendég áll központban, és érte történik minden.

Ugye jól hangzik? 

Az üvegekkel való ismerkedés egyszerűsítése végett itt is megnézheti az üvegeket, kiválaszthatja, hogy éppen melyik tetszik a legjobban. A leírását elolvasva biztos vagyok benne, hogy talál olyan azonosságokat, amikben önmagára ismer. Szeretném felhívni a figyelmét, hogy az üvegeket élőben látni, a kézben fogni, vagy csak a képeken látni, olyan különbség, mintha ruhát választana a katalógusból. Akkor, ott, tetszik, amikor meg megérkezik a postán, rájön, hogy nem is ezt szerette volna.

A hozzáértő konzulens magyarázata, kalauzolása a választott négy üveg útján pedig még nagyobb különbség. Az üvegek megközelítési módja igen sokféle lehet. Lehet, hogy valaki a számokon keresztül érti meg a világot, mások a szimbólumokhoz vonzódnak, vagy éppen az asztrológia témakörében mozognak otthonosan.

Természetesen senkit nem szeretnék lebeszélni az önálló útkeresés izgalmáról. Több éves Aura-Somás tapasztalatom azt súgja, hogy senki nem tud "mellé nyúlni", mást választani, mint amit lelke, belső, érző világa szeretne megmutatni magából. Megkönnyítheti utunkat azonban, ha tudjuk, mire kell odafigyelnünk, vagy kitágíthatja nézőpontunkat egy külső ember látásmódja.

Az Aura-Soma konzultáció időtartama 1,5-2 óra.

Várom szeretettel és fénnyel a színek varázslatos világába!