2015 első féléves hangfürdői

 

                                   

A hangfürdők helyszíne változó!

Szeged, Sínpár sor 13. vagy


CSAKRAFA EGÉSZSÉGKÖZPONT

Szeged, Moszkvai krt. 4.


2015. első féléves hangfürdői

 

2015. 01.05. hétfő: Teliholdas hangfürdő: Szellemi egymásra hangolódás a párkapcsolatoknál, kommunikációs tevékenységek Az apró lépések most nagy átalakító erővel bírhatnak Kilépés az ok-okozati nézőpontokból.


01.20 kedd: Újholdas hangfürdő:  Hogyan tudod átalakítani a vörös energiáidat? Változtasd át az ütközni vágyó erőidet olyan erővé, ami magasabb rendszerbe emel. Az eddigi védekező és támadó erőidet alakítsd át az egységre való törekvésre. Lépj túl a félelmeiden, fájdalmaidon. Nem kell küzdened az igazadért, nem kell eltakarnod a tudatlanságodat, vagy megvédened az álláspontodat tűzön-vizen át.


02.04. szerda: Telihold: gyakorold a kontroll elengedését. Ne irányítsd se az életedet, se másokat. Csinálj valami szokatlant, amit eddig még nem tettél.


02.19 csütörtök: Újhold: Csöndes visszavonulás, a belső folyamatok érése, mond ki, ami belülről hajt, és a tisztulásodhoz szükséges. Eljött a belső nagytakarítás ideje


03.05 csütörtök: Telihold 10mx-os nap: Pihenés, masszázs, zene, meditáció, könnyed mozgás. Engedd meg bátran a gyengeségeidet is, mert az tud igazán naggyá lenni, aki megengedi a saját gyengeségét is. Ne félj, hogy a külvilág mit lát belőled, az csak egy érdekes nézőpont, semmi más. Fogadd be a kritikát, és engedd tovább.


03.20. péntek: Újhold:  új kezdet, új kör. Erősödik a fény, rövidülnek az éjszakák. A belső tűz felgyulladása, engedd, hogy szétáramoljon. Ne gondolkodj, engedj az ösztöneid vezérlésének.


03.21. szombat:TAVASZI NAPÉJEGYENLŐSÉG ( CSakrafa Egészségközpont)

Az igazságok ütköztetésének van itt az ideje! Éppen ezért fontos, hogy a kommunikációnkban ne az legyen a cél, hogy bebizonyítsuk, KINEK VAN IGAZA! A szereteted és a bölcsességed képes felülemelkedni rajta.   Ha kellően bölcs vagy, MINDEN ELLENTÉTES GONDOLATBAN meglátod az igazságot.

Nem az a kérdés, hogy kinél van az igazság, vagy, hogy te jól látod-e a dolgokat.  Ha a Teremtés egészét vizsgáljuk, az Egységet a benne rejlő ellentétek alapján ismerjük meg. Hiszen egy dolgot a dualitás világában csak az ellentéte által tudunk értelmezni.  A Teremtés csodája, egysége ugyanis abban rejlik, hogy a dolgok csak egymáshoz képest nyernek értelmet. Ennek az igazságnak a mélyebb felismerése adatik meg számodra most a napokban.


04.03.péntek: MAGONG HÚSVÉTI HANGFÜRDŐ ÉS PUDZSA

04.04. szombat: Telihold: Elindulás, megállás tanácstalansága. Tedd félre a problémáidat, kapcsolódj ki, kapcsold ki az elméd zakatolását.


04.18. szombat: Újhold: Lépni csak akkor tudsz, ha akaratodból minden önös érdek eltűnik. Engedd, hogy a válaszod az ÜRESSÉGBŐL szülessen meg. Lehetőség, hogy kilépj a régi mintákból


05.04. hétfő: Telihold: Átlépés a gátló hiedelmeken. Mi a te igazságod? Mi az, ami nem hozzád tartozik, csak átvetted, és börtönbe zártad magad? Figyelj az étkezésed minőségére!


05.18 hétfő: Újhold: Hajlandó vagy-e szembenézni lelked legmélyebb részével, a saját pokloddal?


06.02 kedd: Telihold  10mx-os nap: Hited megerősítése, mire alapozod a hited? Próbálj ki olyat, amit már régóta szerettél volna.


06.16. kedd: Újhold: A teremtő erőidet, akaratodat mennyire tudod az anyagi világ elengedésére fordítani. Engedd el a ragaszkodásodat különböző tárgyakhoz, személyekhez, kapcsolatokhoz.

A hangfürdők időpontja változhat, kérlek tájékozódj a Facebookon. (Csakrafa, Szivárványhang)