Blog

Gondolatmorzsák

Régóta nem használtam már a honlapomat, de most megpróbálom feléleszteni, legalábbis addig, amíg az új el nem készül. Ebbe a Blog fülbe fogom feltölteni a Gondolatmorzsáimat, amit eddig a Facebookon osztottam meg. Így bármikor lehet belőlük mazsolázni.

Nyári Napfordulós hangfürdő

A hangfürdők előtt minden résztvevő választ egy Aura-Somás üveget, ami színes buborékként körbeöleli, finoman támogatja a hangutazás alatt. Mindig izgalmas az a történet, ami a végére kialakul, és a mai napig felfoghatatlan csoda a számomra, ahogy a színek-hangok összerendezik, irányítják a háttérből a résztvevőket.

Új paradigma a változásra

Új paradigma a változásra

 

 

5 LÉPÉSES ÚTMUTATÓ, HOGY BÁRMIT MEGVÁLTOZTASS AZ ÉLETEDBEN! Például egy kapcsolatot. EZ bárki lehet – a szeretőd, a főnököd, a partnered… az Univerzum. 

1. Először: Követeld meg!

Valahogy így: „Héj, ez most meg fog változni és valami más fog megmutatkozni!”

 

Anatomy Trains, Tensegrity, Jóga

A mozgás szervrendszer újfajta megközelítése a myofasciális rendszeren keresztül. Ahogy az anatómia és a nyugati orvoslás szemlélete fejlődött, egyre inkább a részletek felé irányult. Azt feltételezték, hogy minél részletesebben megismerik a test egyes részeit, annál jobban megértik az egész szervezet működését. Bár ez sok tekintetben igaz, de az élő szervezetben a részek együttes működését nem mindig lehet megjósolni a részek vizsgálata alapján. A Tensegrity concept a jógában figyelembe veszi a kötőszövet (fascia) legújabb kutatásait, a tensegritást, és ötvözi a jóga-ászanákkal.

Júniusi energiák

2015 június - részlet a Csillagleső 2015 c. könyvből

Szárnyalás vagy várakozás?

Szárnyalás, vagy visszahúzódás?

   A tegnapi vihar elindította a fantáziám. Azon "gondolkoztam", mit is szimbolizálhat a vihar, illetve jobb úgy megfogalmazni, hogy milyen hozzájárulás lehetett az éppen megélt élethelyzetemhez?

Májusi energiák

Májusi összefoglaló – részletek a Csillagleső 2015 –ből:

Áprilisi energiák Kiss Balázs Kunótól

Kedves Barátom!

Szeretnék most neked néhány fontos üzenetet kiemelni az áprilisi energiákból - ezeket a Csillagleső 2015 című könyvemből válogattam ki. Kérlek fogadd szeretettel, bízom benne, hogy a hasznodra válik.

(Csak görgess lejjebb a szövegért)

A könyvet megveheted most 3192 Ft -ért az Unio Mystica Kiadó webshopjában:

 http://uniomystica.hu/bolt/csillagleso-2015/

Pages

Subscribe to RSS - bekesi.zsuzsa's blog