Nyári Napfordulós hangfürdő

2016.06.21. Nyári Napforduló, Telihold

 

Már a hangfürdő témája is izgalmasan hangzott, hiszen a kiteljesedésre fókuszáltunk. Ki, hogyan tudja-nem tudja megélni a kiteljesedést, illetve kinek mit jelent ez az energia. Persze nem az okos elmét kérdeztem meg, hanem csak egy számot kellett mondani 0 és 104 között, ami jelenleg az Aura-Somás üvegek számozását jelenti.

Sophia, az éjszakai égbolt istenasszonya nyitotta és zárta a kört a királykék-arany egyensúllyal. Az üveg üzenete a kiteljesedésre lehet maga az egyensúlyra törekvés, kigyensúlyozottság, de kihívásként átélhet megmagyarázhatatlan, indolotalannak tűnő félelemeket, fóbiákat, függőségeket, akár mély depressziót, szorongást is. Amikor egyensúlyban van, hajlandó elismerni önmagát, akkor magabiztos, hallgat a belső hangjára, megérzéseire, és mély, tudatos bölcsessége vezeti az úton. Nem vakítja el fény, a külső csillogás, képes  érzékelni mindazt, ami a csillogás mögött van.

Ugyanakkor, ha egy tágabb történetre tekintünk rá az egyéni fölött, akkor ez az a fényhíd, amikor az egységből megjelenik az igény, hogy önálló Tudatosságként megnyilvánulva kilépjen a homogén, tudat nélküli ISTENI MINDEN EGYből, és az arany fényen keresztül elinduljon a megtestesülés felé.  Ez jelenthet egy megszületni kívánó gyermeket, vagy gondolatból megvalósulni vágyó tervet is.

Az Energia mentő következett a sorban a vörös-mély magenta színekkel. A vörös a születés, az élet, a tűz, szenvedély, cselekvés, aktivitás, pörgés. Telis tele van új lehetőségekkel, hogy milyen formában éli meg valaki az energiáját, erejét. Persze benne van a paliban, hogy nem tud megfelelően gazdálkodni az erejével,  és vagy kimerül, vagy kiég. A kiteljesedést cselekvésben, pörgésben élheti meg, de ha nem tanul meg nemet mondani másokra, és nem hajlandó más erejét, energiáját befogadni, hogy feltöltse magát,  hamar kimerül a "telepe".

 

Újabb királykék variáció, egy gyönyörű, halvány olajzöld kíséretében Dániel arkangyal "köszöntött be". Folytatva az erő kiegyensúlyozottságának témáját a 111-es üveg a szív teréhez vezető utat nyitja meg. Mint egy lélek, aki elindul a Föld felé, de a saját ritmusában, a saját útját járja. A  Forrástól indul, növekszik, tágul, és győztesként élheti meg az utat, amíg megmarad a saját ütemében.

 

A 14-es és 73-as üvegek a tiszta-arany, arany-tiszta színkombinációval mint kulcs a zárban egymás tökéletese kiegészítői. A Jövő Évezred Bölcsessége talákozik és olvad egybe a az ősi kínai Jade császár tutdatosságával. Emlékeztetnek bennünket, hogy a tiszta bölcsesség, tudatosság NEM kortól függ. A fiatalokban ugyanúgy megvan az élet esszenciája, Tudatossága, Bölcsessége, mint az idősebbekben. A jövő generációja a múlt bölcsességéből, tudásából táplálkozik, alakítja, formálja, tisztítja az ősi tudást.

113 Cassiel arkangyal smaragdzöld-olajzöld üzenete igazán különleges időutazásra hív. A semmiből jelenik meg, és egy új megvilágításba helyezi a Lucifer-Krisztus üzenetet. Ami az egyik nézőpontból szenvedés, bántalmazás, az a másik oldalról gyógyulás, tapasztalás, elengedés, választás.

Lucifer az ördög, vagy Isten legkedvesebb arkangyala, aki vállalja, hogy dacolva Isten karatával lehozza az embereknek a Fényt, mégha ezért le is kell mondjon a helyéről? Amikor kezelek valakit, bár nem szívesen okozok fájdalmat, de néha elkerülhetetlen a gyógyulás érdekében. Akkor most kínzó vagyok, vagy gyógyító? Semmi nem az, aminek látszik, és minden az ellenkezője annak, aminek látszik.

Milyen érdekes, hogy két barátnő, akik egyszerre jöttek, egyikük Cassielt, másikuk Dzsaval Khul (Lucifer) üvegét választották, és egymás mellett feküdtek!

A körben eddig csupa olyan üvegekkel, üzenetekkel találkozhattunk, ahol a Semmiből, Forrásból kilépve, a tágulás, kiterjedés, manifesztáció különböző módjait, lehetőségeit mutatja meg.

A következő üveg már egy Új Üzenet (lila-türkiz). A lélek döntött, kiépett az EGYből, és megjelenik Indivídumként, egyéniségként, új üzenetet hordozva szívében. Szeretné mindazt a Szeretetet, Tudatosságot, kreativitást megtanítani, továbbadni, terjeszteni, amit hozott magával, de ehhez kapcsolódni, kommunikálni kell megtanulni.

Egész biztos "véletlenül" került mellé Kuthumi sárga-sárga mester-esszenciája, aki értett még az állatok nyelvén is.  :)   A lila-sárga szín-tengely egy újabb tökéletes komplementer pár, az egység újabb kifejeződése.

Kuthumi sárgáját megint egy lila szín követi, immáron világos kék kísérettel, maga az Őrangyal jelentkezik segítőként. Emlékeztetve bennünket, hogy a kommunikációból ne felejtsük el az Égiek segítségét sem, hiszen azért vannak, hogy segítsenek nekünk, meghallgassák kéréseinket, fohászainkat, imáinkat.

 

 

A lila-kék szín összekeverve a királykéket adja ki, és ezzel vissza is értünk a kör elejéhez, mert utolsó üvegként ismét Sophia jelent meg, mintegy jelezve, hogy a kör bezárul, és kezdődik egy új, de tulajdonképpen ki határozza meg, hogy egy kör hol kezdődik, és ér véget? Mint ahogy az élet is Örök, végtelen, csak különböző formát ölt.

 

Ez az írás a hangfürdő résztvevőinek biztosan mást, többet jelent, mint a többi olvasónak, hiszen ők a hangokkal is végigélték ezt az utazást, de talán más is talál majd benne értékes információt.

Várlak szeretettel a következő színes hangutazáson!

Bevezeto kep: