Gyógyító érintés


hátmaszi kezek

Gyógyító érintés

 

 

 

Életemben mindig meghatározó szerepet töltött be az érintés, simogatás. Legelőször gyógytornászi munkámban tudtam alkalmazni, ahol fontos részét képezte az ízületek kimozgatását megelőző masszázs. Sok-sok tanfolyam ( nyirok-masszázs,  szegment-, kötőszöveti-, klasszikus svéd-masszázsok, Cranio-Sacralis terápia, Ma-Uri masszázs, Lomi-lomi masszázs, Szivárvány masszázs, Aroma Touch technika, Access energetikai test-kezelések) vezetett el odáig, hogy kialakuljon saját, egyéni módszerem és stílusom.

Számomra a legfontosabb, hogy a vendég a lehető legjobban érezze magát. Mélységesen megtisztelő számomra, hogy valaki a kezemre bízza magát, és ennek megfelelően mindig a legnagyobb alázattal érintek mindenkit.

Előtanulmányaimnak köszönhetően ez az érintés mindig más és más, aktuálisan alkalmazkodva a vendég igényéhez, hangulatához, állapotához. Esetenként ez azt is jelentheti, hogy akár test-tájankként is változhat a masszázs-fogás fajtája, erőssége, minősége. Ahol a test igényli, alkalmazom a saját énekhangomat, vagy a tibeti-hangtálak rezgését. Igyekszem a legtisztább formában átengedni kezeimen azt a szeretetteljes energiát, amely átáramlik rajtam keresztül. Így válhat valóban gyógyítóvá az érintés, ahol nem magamat tartom a gyógyítónak, hanem a vendéget önmagát, aki megnyitotta magát a Tiszta Forrás energiájának.

A vendég elcsendesedését, pihenését csak akkor zavarom meg szavaimmal, ha olyat tudok mondani, ami segíti őt ebben a folyamatban. Egyébként egyé válok a kellemes, meditatív zenével, a kezem alatt fekvő szent testtel, és teljes figyelmemet az áramlásnak szentelem.

A harmónia elérését, a befele fordulás mélységét a MandorlaEszenciák és Olajok vagy a doTerra minősített, tiszta aroma olajai segítik.

 

A kezelés egyéni állapottól, illetve igénytől függően kb. 90 perc.hát maszi          maszi