Csoportos hangfürdő

 A hangfürdő kellemes kikapcsolódás a fáradt elme számára, elengedési lehetőség a megkövült problémák esetén, út a belső énünkhöz.

FÉNY az ÁRNYÉKban, HANG a CSENDBEN, BELSŐ CSEND a HANGok szimfóniájában.

A különböző hangszerek más és más sejtek memóriáját ébreszti, ami lehetőséget biztosít, hogy az ott tárolt emlékeket a tudatos felszínre hozva képes legyél megváltoztatni azokat. A gongok nem tesznek hozzá érzeteidhez semmi olyat, ami már egyébként is ne lenne benned. Abban segítenek, hogy elméd állandó, elemző feladatát kikapcsolják, és nyitottá tudj válni mindarra, ami éppen körülvesz. Az Elemző szerepéből át tudsz változni a Megfigyelő helyzetébe. A nyitott kérdések további lehetőségeknek nyitnak ablakot, hogy képes legyél olyat is befogadni, ami a körbeölelő világból áramlik feléd.

A hangfürdők bevezetésénél az adott nap szándékának megfelelő nyitott kérdések vezetnek, hogy meghallhasd saját, egyedi, belső válaszodat, ami csak NEKED szól, TŐLED. Így szándékod, célod megerősítést kaphat, vagy addig meg nem fogalmazott célod válhat értelmezhetővé, láthatóvá.

 

A hangfürdőket a nyári időszámítás alatt általában 19:00 órakor kezdjük, a téli időszámítás alatt 18:00-kor, időtartamuk 1-1,5 óra.