Facelift

 

 

Az Acces Energetikai Facelift egy csodálatos , örömteli módja az arc megfiatalításának, és a kor előrehaladtával megjelenő tünetek visszafordításának. A dekoltázson, nyakon, arcon és fejen, végzett technika, amelynek az egész szervezet egészségére és élettelteliségére is hatása van.

Az Acces Facelift non-invasiv,  kellemes, könnyed érintésű kézrátételes módszer, amely érzetre is

magávalragadó, és alkalmas arra, hogy


·         emelje és ébressze az arcot,

·         simává és feszessé tegye a bőrt,

·         visszafordítsa a korosodás megjelenő tüneteit,

·         oldja a stresszt..


Az Acces Facelift energetikailag táplálja az egész szervezetet, megadva a lehetőséget, hogy a lehető legjobban érezze magát . Hozzájárul, hogy egyre kitűnőbbnek, fiatalabbnak tűnj... A kezelés alatt felfrissülsz, megpihensz, fiatalodsz. Az egész testen érezhető  a kezelés hatása.

 

Testünket sokszor használjuk arra, hogy észlelje, érzékelje a környezetünkből áramló információkat. A legtöbbször ezen hatásoknak megfelelően alakítjuk ki testképünket, önmagunkról alkotott hiedelmeinket, nézőpontjainkat. A szüleink, családunk, barátaink, társadalmunk által meghatározott normáknak szeretnénk megfelelni, és ehhez alakítjuk testünket, kinézetünket is. Így tanuljuk meg, másoljuk át, hogyan „kell” kinézni 20, 30, 50…évesen, mikor elfogadható az elhízás, ráncosodás, megereszkedés, ízületi panaszok, merevségek, az elgyengülés, lebetegedés.

 Például:  eldöntötted-e már, hogy mi az az életkor, amit te nem fogsz megélni? És persze begyűjtötted-e már az összes elképzelhető információt ennek igazolására specialistáktól, orvosoktól, családi emlékekből vagy genetikából?

        

Az AccesFacelift különlegességét az adja, hogy azokat a nézőpontokat is kitisztítjuk, amik limitálják a   vibráló életenergiát, az egészséget, ifjúságot. Egyben megtanít arra is, hogy képes és hajlandó  legyél kommunikálni a sejtjeiddel és a testeddel. Tisztítjuk azokat a nézőpontokat is, hogy mit értünk korosodás alatt, milyen ítélkezéseket, előítéleteket kapcsoltunk a testünkhöz és a szépséghez.

Mi lenne, ha kényelmesebben éreznéd magad a bőrödben, és hagynád, hogy a belső szépséged sugározzon ki? Hogyan lehetne még ennél is jobb?

Mint minden az Accesben, az energetikai Facelift is sokkal több, mint amit sugall. Egy stressz-oldó folyamat, amely képes visszafordítani az arc és a test öregedésének jeleit, elősegíti, hogy egész lényünk maximális erejére és potenciájára ébredjen, és ezeket úgy tudja kihasználni, ahogy azt eddig még elképzelni sem mertük.. Az ismételt kezelések ( legalább 20 ) folyamatossá teszik ezt az átváltozást.

Simább, fiatalabb, feszesebb arc és test műtétek, injekciók, gyógyszerek nélkül! 

Hogyan lehet ez még ennél is jobb?

A kezelés időtartama, egyéntől függően 60-90 perc.