Őszi zákányszéki böjt-tábor részletes programja

Őszi böjt-tábor  programja 
2015. okt. 08-11OKtóber 08. csütörtök : A HANGOK VILÁGA

"Ne ragadj bele egy én-állapotba, élethelyzetbe sem."

"Ne ragadj bele egy én-állapotba, élethelyzetbe sem, próbáld meg a különböző "személyiségjegyeidet" sűrűn váltogatni, ha esetleg még ragaszkodsz hozzájuk. Ez segíthet belevinni a konfliktusokba a mindent elfogadó szeretetet. Ez a párkapcsoaltok rendbetételének ideje, illetve magasabb szinten az Egyendúly megteremtésének, rendezésének lehetőségeit hozza el. Megerősödik a dolgok megalapozására, a stabilitásra való törekvés. Figyeld az élet hullámait, és belül, a csöndben élvezd a Békét!" (Kiss Balázs Kunó: Csillagleső 2015)

Lehet ennél jobb kezdés egy változáshoz? A tibeti hangtálak, gongok támogatnak a gondolatok lecsendesítésében, az elme kikapcsolásában, a befele fordulásban, a csendes szemlélődésben.


9:00                Érkezés, szállásfoglalás    

11:00               Bevezető, bemelegítő gerincjóga
13:00              Közös ebéd ---Zöldség leves
14:00              Nyitó megbeszélés, ismerkedés, program ismertetés
15:00-18:00  Egyéni hangtálas-gongos átrezegtetés
18:00-18:30  Esti Hold-üdvözlet jóga gyakorlat     

19:00-19:30  Vacsora --- Saláta

20:00-21:00 Nyitó hangfürdő


Október 09. péntek  A SZÍNEK VILÁGA


"Le tudod-e bontani azokat a gondolatokat, amelyek már kellemetlenek, kényelmetlenek számodra?"

" Le tudod-e bontai azokat a gondolatokat, amelyek támadóvá, bizonytalanná tesznek? Mit érzel, amikor megkérdőjeleznek? Bizonyítani akarsz, vagy hagyod magad túllépni rajta? Mennyire hibáztatod a világot, vagy a környezetedet a téged ért sérelmekért? Menj végig, mint egy listán, hogy mi az, ami zavar a társadban, vagy tágabban nézve a szeretteidben, barátaidban. Próbáld meg meglátni magadban az összes felírt tulajdonságot--természetesen nem egy az egyben, hanem a cselekedet mögött húzódó mozgatórugóban." (Kiss Balázs Kunó: Csillagleső 2015)

  Az Aura-Soma bár tisztán, de mégis gyengéden mutatja meg a problémás területeidet, ahol még nehézségnek, és problémának élheted meg azokat az ajándékaidat, amit még nem ismertél fel.


7:00-8:o0          Gerincjóga
8-20  Két óránként 0.5 l frissen facsart almalé, vagy alma-zeller-sárgarépa-céklalé (Összesen 3,5 l)

8:30-10:00        Ismerkedés az Aura-Soma világával  ---előadás

Mi az Aura-Soma?  

A szivárvány misztikus csodáját láthatjuk viszont a színes folyadékokkal teli palackokban. Amikor szembenézünk az általunk kiválasztott ragyogó üveg-ékszerekkel, azt jelenti, hogy elérkezett az idő, hogy felelősséget vállaljunk sorsunk alakításáért, döntéseinkért. A kiválasztott egyensúlyüveg útitársként szegődik hozzánk, hogy változásainkat lágyan, finoman, ugyanakkor határozottan segítse. A színeken keresztül maga a természet szól hozzánk, és mutatja meg lelkünk, tudatunk fejlődését. Felfedező útra hív, hogy megtaláljuk igaz énünket, testi, lelki harmóniánkat. Ezen a napon megmutathatja, hogy mi az a mély seb benned, ami távol tart önmagadtól, rávilágít az elengedés útjára.

10:30-20:00: Aura-Soma egyéni konzultációk

         Mandala színezés, rajzolás, egyéni tarot-lap készítés

20:00  Közös megbeszélés, érzések, érzetek, tapasztalatok
   
20:30-21:00  Esti Hold-üdvözlet jóga gyakorlat


Október 10. szombat:  Az ÉRINTÉS VILÁGA


"A racionális, gyakorlatias elme és a Minden egyet kutató lélek találkozása jön létre"

"A Holdcsomópontok tulajdonképpen a karmikus térből való kilépés szimbólumai, mintha egy ponton másik sínre váltanál. Lehetőség, hogy aracionális elmédet beolvaszd az isteni inteligenciába, a Felsőbb Énbe. Elérkezett az idő, hogy a leked mélyén lapuló félelmek és vágyálmok terén rendet tegyél, mert ami elrugaszkodott a valóságtól, az idővel visszahullik a racionalitás talajára." (Kiss Balázs Kunó: Csillagleső 2015)

    A nyirok-masszázs a testben méregként, salakanyagként manifesztálódott lelki problémákat szabadíthatja fel. A Bars-kezelés nem csak felhozza, de úgy oldja az élet különböző területein keletkezett korlátozásokat, blokkokat, hogy közben nem feltétlenül hozza a tudatos megélés visszaemlékezés szintjére. Mintha egy "delete" gombot nyomnál meg, hogy törölje azokat a szennyezett, sérült fájlokat, amire már nincs szükséged. Mindezt teszi úgy, hogy közben egy jót pihensz!


7:00-8:00          Gerincjóga  
8-12   Két óránként 0.5 l frissen facsart almalé, vagy vegyes alma-zöldséglé (Összesen 1,5 l)
14, 16, 18 órakor Keserűsó 1, 2, 3

8:30-14:30         50 perces nyirok-masszázsok

14:30-20:30       Bars kezelések

Nap közben:   Mandala színezés, rajzolás,  egyéni tarot-lap készítés

21:00  Grapefruitlé-olaj-feketedió tinktúra keverék, FEKVÉS!!!

 


Október 11. vasárnap: Az ILLATOK VILÁGA


"Emlékeztesd magad, hogy csak az távozik, ami nem állná ki az idő próbáját!"

"A régi dolgok lebontását segítő energiák továbbra is a párkapcsoaltok területén fejtik ki hatásukat. Könnyen lehet, hogy csalódsz vágyaidban, és biztonságérzeted kissé megroggyan a napokban, de emlékeztesd magad, hogy csak az távozik, ami nem állná ki az idő próbáját. Külön próbatételként jelenhet meg, hogy tudtok-e a pároddal VALÓDI módon kapcsolódni? Hazugások, ki nem mondott titkok nélkül?" (Kiss Balázs Kunó: Csillagleső 2015)

  Az illatok lényünk finomenergetikai részét érintik meg. Az Aura-Soma pomandereinek nem csak kellemes illatuk van, de kifényesítik, harmonizálják a testünket körülvevő "energia-kabátunkat", auránkat. A tudatosság védelmét biztosítják, mert az a fény, amellyel körbevesz, rávilágít, és más nézőponban mutatja meg a kihívásnak, problémának elkönyvelt korlátokat. Így lehetőségünk adódik, hogy ahelyett, hogy valami ellen tiltakoznánk, kirekesztenénk, felismerve annak ránk nézve aktuális hatását, dönthetünk a szabad választás mellett.

7:00-8:00          Gerincjóga

8:00 Keserűsó 4. 10:00  Zöldséglé,  tea


9:00-10:00         Meditáció az Aura-Soma pomandereivel :
                                "Ki vagyok, Mi vagyok, Hol vagyok?"    

A pomanderek közvetlenül az aura védelmét szolgálják. Mindegyik pomander 49 gyógynövény esszenciáját tartalmazza, csak eltérő arányban. Finom illatuk segítségével felfrissíthetjük, tisztíthatjuk, harmonizálhatjuk testünket körülvevő védő „energia-kabátunkat”. Ez a védő rétegünk pont olyan sérülékeny, és érzékenyen reagál a bennünket érő stressz-helyzetekre, mint a fizikai test, ezért van szüksége finom védelemre, tisztításra

12:00-12:30      Ebéd  natur zöldségleves
13:00-14:00     Javaslatok otthonra étkezésre, táplálék-kiegészítőkre 
14:00-15:00      Záró megbeszélés, tapasztalatok
16:00-17:00      Záró hangfürdő