Mátrix

Mátrix

Mi a MÁTRIX COLOR®?

A vallás szemében ez isteni energia,
a spirituális keresők számára a fény,
a természettudományok szempontjából pedig a kvantumfizika.

Mire használható a MÁTRIX COLOR®?

A MÁTRIX COLOR® felhasználhatóságának köre határtalan. A fizikai egyensúlytalanságoktól az érzelmi kérdéseken át a mentális problémákig mindenre jó. Fizikai, érzelmi, mentális jóllét eléréséhez, kapcsolati témákhoz, családhoz, munkához ajánljuk. Az összes életterületünk minden szintjén használhatjuk mindenki javára.

A rezgés emeléséről szól, ami már önmagában is gyógyító erejű, és segít felkészülnünk a következő korra. Minden átmenetet megkönnyít a magasabb rezgés. Segít kiterjeszteni a tudatosságunkat és lehetővé teszi a kvantumugrást.

Mi a MÁTRIX COLOR® módszere?

A  MÁTRIX COLOR®  módszere alapvetően egy módszermentesség - egy zéró technika. Mivel ez az elképzelés ismeretlen a „régi elménk" számára, ezért kezdetben két pontot és egy hullámot használunk, hogy az elménk megbarátkozzon az új minőséggel. Az elmének táplálásra van szüksége, hogy nyugodt maradjon, és az energia egyesült mezeje, a Mátrix elkezdhessen működni.  És itt most a működésbe lépést is igazából nem-működésnek, nem-cselekvésnek kell érteni.

 A MÁTRIX COLOR® -ral való munka során minden érintett az egyetemes tudatosság mezejéből származó energiával töltődik fel. Ha szabadon megnyílunk mindennek, ami megtörténhet az univerzális szellemmel összhangban, akkor bőségesen fogunk kapni.

A MÁTRIX COLOR® nem-módszere két lépésből áll:

Az első részben a Tiszta Tudatosság Mátrixával kapcsolódunk össze.

A második részben behívjuk minden szín rezgésének legmagasabb energiáját.

Az emberiség a tudatosság forradalma felé tart. Ez a forradalom a fejlődés csíráját hordozza, az Új Emberré alakulás lehetőségét.

Mi a MÁTRIX COLOR

A Matrix (latin) méhet, anyaméhet jelent, a növekedés talaját, a gyökeret, az okot. Ez egy alapvető közeg, hasonlatos egy „energia-leveshez", amelyből minden létrejött, és amelynek minden a része.

Ez az alapvető mátrix a mindent-teremtő szintje.

A mátrix tartalmazza az összes lehetőséget, akár képesek vagyunk azokat elképzelni, akár még a képzeletünk és felfogásunk jelenlegi, „korlátozott" kapacitásán túl vannak.

A szín által a MÁTRIX COLOR® elkülönül a többi hasonló módszertől. A szín az Új Kor színspektrum-mezejét használja, amely még nem teljes egészében látható, de már működik. Azok a színek, amik ebben a mezőben megmutatkoznak, túlhaladnak a szivárvány hét színén. Ezek az új színfrekvenciák az időnek ezen a pontján kezdenek láthatóvá válni. A MÁTRIX COLOR® segítségével megtapasztalhatjuk ezen színminőségeket, és hasznosíthatjuk őket az életünkben. Ahogy a tudatosságunk egyre inkább kiterjed, az észlelésünk szélesebb körűvé válik, és a földi energiák frekvenciái felerősödnek a színspektrumban és elérhetővé válnak az életünkben.

A MÁTRIX COLOR® azt a lehetőséget kínálja fel számunkra, hogy kapcsolatba kerüljünk a szivárvánnyal, hogy mi is használjuk ezt a spirituális világba vezető hidat.

Ha a helyzet valóban az, hogy több van annál, mint amit el tudunk képzelni - és az agykutatók szerint csupán az úgynevezett valóság alig 7 %át vagyunk képesek érzékelni - - akkor tényleg itt az ideje a tudatosságunk kiterjesztésének. Hasznos lehet a gondolkodásunk határait kitolni, megismerni a gyógyítás új paradigmáit, és megengedni magunknak a könnyed, bőségben töltött életet.

A MÁTRIX COLOR® több mint egyszerű gyógyítási módszer. 
A tudatosságunk kiterjesztéséről szól, hogy képesek legyünk több-szintű lényként elfogadni és megtapasztalni magunkat. Ily módon a technika vagy nem-módszer egy létállapottá növekedhet. Minél inkább engedjük a tiszta tudatosságnak, hogy belépjen a mindennapi életünkbe, annál inkább hagyni tudjuk a történéseket. Az univerzum így képes korlátok nélkül dolgozni, anélkül, hogy az emberi elménk újra és újra megpróbálná keretek közé szorítani. Ha hiszünk a csodákban, akkor azok megjelennek az életünkben. Engedjük meglepni magunkat!

Szeretettel várlak az Új Kor kezelési technikájával.


Békési Zsuzsa
Aura-Soma tanár