Út a Belső Csillagodhoz kezelés

 

Út a Belső Csillaghoz kezelés

Ez egy  különleges kezelés, ahol találkozhatsz Végtelen Lényed esszenciájával, a Lélekcsillagoddal.
 Egy belső utazáson  keresztül keressük meg a Lélekcsillag fényét, és kapcsolódunk az Aura-Somás üvegekhez.


 
Az ajándék, ami kaptam, egy  különleges kezelés, ahol találkozhatsz Végtelen LÉnyed esszenciájával, a Lélekcsillagoddal.
 Egy belső utazáson  keresztül keressük meg a Lélekcsillag fényét, és kapcsolódunk az Aura-Somás üvegekhez. Az az üveg fog előtérbe kerülni, amelyiknek leginkább hasonló a színe az egyedi fényszínedhez.

 

 


Amikor megvan a léleküveged, akkor ezzel az üveggel masszírozlak meg. Maga a masszázs is inkább egy belső utazás az üveged segítségével. Az A-S-ás üveg tiszta rezgése segít a fennálló blokkok oldásához. Ez a léleküveg abban segítség, amikor olyan elakadáshoz érsz életed során, amit nehéz megoldanod, vagy újból és újból visszatér. Nem egy külső segítséget kell igénybe venned, hanem saját magad tudsz ahhoz a belső esszenciádhoz kapcsolódni, ami minden kérdésedre pontosan tudja a választ.


 

A masszázs annyira szép, hogy nagyon nehéz szavakba önteni.
 Hogyan is lehetne leírni azt a csodát, amikor megtapasztalod a saját, egyedi fényedet, a Teret, amit körbevesz, és kapcsolódhatsz Végtelen LÉnyedhez? Összeolvad a szín, az illat, az érintés, a hang egy gyönyörű szimfóniába.

A kezelés kb. 2 órás, és megkapod az A-S-ás léleküveget is.
Egy gyönyörű tavaszi, megújító ajándék ÖNMAGADRÓL ÖNMAGADNAK!

 

 

 

Bejelentkezés: Békési ZSuzsi   30 430 1221
Részvételi díja 25.000 Ft,  ami tartalmazza az Aura-Somás üveget is.