Tanfolyamok

Tanfolyamok

Alap tanfolyam

IDŐPONT:2013. jún. 07-08, 14-15, 21-22,
10:00-17:00 óráig

HELYSZÍN: Szeged, Takaréktár u. 8.

Kurzus vezető tanár: Békési Zsuzsi

Az Aura-Soma kezdő tanfolyam az első hivatalos - nemzetközi oklevelet - nyújtó képzés a tanfolyamok sorában.

Kiknek ajánlom?

 Ajánlom a színek szerelmeseinek, akik szeretnének elmélyülni ebben a csoda-világban, szívesen válnának szín-tolmáccsá,  vagy ha tudatosan használnák a színt, és az Aura-Somás rendszert.  

 3x2 napon keresztül ismerkedünk a színekkel és Vicky Wall Aura-Somának elnevezett rendszerével.  

  •   Elkezdünk felépíteni egy alap szín-szótárt, megvizsgáljuk a színek létrejöttét, megismerkedünk a szivárványban rejlő színekkel, azok kialakulásával.
  •     Közösen megfejtjük, miként is „működik" a szivárvány ha „összehajtjuk", és miként válik színrózsává, mely az alapját képezi elkövetkező tanulmányainknak.
  •     Ez után következik a talán  legérdekesebb rész, a színek evolúciója. Ebben a részben színről-színre haladunk, és megértjük az emberi élet különböző állomásainak, az emberi test energetikai központjainak és a színeknek a szoros összefüggéseit. Megtaláljuk és megismerjük azokat a lelki és érzelmi folyamatokat, melyek ezen alapokon egyértelműen színekhez rendelhetőek.
  • · Megismerkedünk a konzultáció alapját adó 4 üveg-választással, ahol mindenki rádöbbenhet, hogy mennyire ismeri a színek világát, még ha nem is tudatosodott eddig.
  • ·    A színekhez tartozó illatok, pomanderek, Mester-esszenciák segítik majd megértési, tapasztalási folyamatainkat.
  •      Beletekintünk a készleten belüli készletekbe, érintve a Mester-sorozatot, Arkangyal-sorozatot, csakra-készletet, gyermek-üvegeket
  •      Ismerkedünk a fizikai testünket körülvevő finom anatómiával 

  Az Aura-Soma „tükör és csoda", mondta Vicky. Tükör magadnak, és csoda, mert megérthetsz másokat. A 3x2 napban az elméleten kívül számos gyakorlat, próba konzultáció segít elmélyíteni a tapasztalataidat, ismereteidet.

 Ez az, amit át szeretnék Neked átnyújtani. 

Helyszín: Szeged, Takaréktár u. 8 

  Részvételi díj: 70.000 Ft ( vagy 3x 25.000 Ft) 

    Elérhetőség: Tel: 30 430 1221, 

                            E-mail:rainbowsymphony63(kukac)gmail.com

Jelentkezési határidő  30.000 Ft előleg befizetésével 2013. máj. 31.