Ajándék

Hétfőn az IH-ban volt szerencsém meghallgatni Kozma-Vízkeleti Dániel előadását a karácsonyi rítusokról, szokásokról. Ezzel a mondattal indított:

"Nyakunkon a Karácsony!.....pedig a szívünkben kellene legyen!"

Mennyire igaza van!
Te hol tartasz az ajándékok kitalálásában, beszerzésében? Inkább a shoppingban hiszel, vagy szeretnél valami különlegeset adni?

Ritkán szoktam magamat ajánlani, de most megteszem.
Íme néhány remek ajándék-lehetőség!

Aroma-touch masszázs:  A DoTerra magas minőségű aromaolajai, a finom érintés, a kellemes zene varázslata. Igazi stresszoldó, relaxáló, "mert megérdemlem" program 1,5 órában. 
Értéke: 12.000 Ft
Gyógyító érintés:  Igyekszem a legtisztább formában átengedni kezeimen azt a szeretetteljes energiát, amely átáramlik rajtam keresztül. Így válhat valóban gyógyítóvá az érintés, ahol nem magamat tartom a gyógyítónak, hanem a vendéget önmagát, aki megnyitotta magát a Tiszta Forrás energiájának.
Értéke: 1.5 óra 10.000 Ft
Szivárvány masszázs:  Hétköznapjaink stresszel teli világából kiszakadva megélheti a nyugalom, a belső harmónia, a pihenés örömteli pillanatait.
A gondolatok elcsendesednek a halk, kellemes zene ringatására, és a leheletfinom érintés egy olyan meditatív állapotba kísér, ahol végre csak magával foglalkozhat.
A külvilág elcsendesedik, és előtérbe kerülhet lénye teremtő ereje.
Az érzelmi test letisztításával a testben zajló folyamatokat is lehet harmonizálni, így megelőzhetőek a betegségek, egészségesebbnek, kiegyensúlyozottabbnak érezheti magát.

.Értéke: 70 perc, 10.000 Ft
Fascia kezelés:  A testünket körbeölelő háromdimenziós fascia-háló tónusának változása az egész mozgató szervrendszerre kihat, befolyásolja a csontok és ízületek helyzetét, mobilitását, mozgáshatárát, stabilitását. Segít csökkenteni, elmulasztani az akár régóta fennálló ízületi, izom-fájdalmakat, mozgás-korlátozottságokat.
Értéke: 1,5 óra 15.000 Ft (A tartós eredmény eléréséhez min. 3-4 alkalom ajánlott.)

ESSE kezelés:
Az ESSE egyedi testkezelés, amely az Access Consciuossness eszközeit és testkezeléseit kombinálja, kifejezetten a testet átszövő kötőszöveti hálót célozva. A test szerkezetében, formájában és a sejtekben őrzött emlékekben is képes változást létrehozni, könnyebbséget teremtve a mozgásban, funkcióban, energetikai rendszerben.
Értéke: 60-90 perc  20.000 Ft
Hangfürdő-hangmasszázs: A hangfürdő csoportos relaxáció, a hangmasszázs egyéni kezelés  gongokkal, tibeti hangtálakkal.
Értéke: 2000-8000 Ft ( A 1,5 órás hangfürdő 2.000 Ft, a 3 órás 4.000 Ft, a hangmasszázs 8.000 Ft)

Az ajándékkártyák 1 hónapig érvényesek, de a Karácsonyra való tekintettel a most megvásárolt ajándékkártyák 2018. febr.28-ig válthatók be.


Lepd meg szeretteidet egy igazi varázslatos érintéssel!
Várlak szeretettel!
Zsuzsi