ESSE kezelés

ESSE

Energetic Synthesis of Structural Embodyment (ESSE)

A sturktúrális megtestesülés energetikai szintézise


Ebben az éveben (2017.11.-12.) még akciósan kipróbálható az új energetikai fascia-kezelés (ESSE), amely hatékonyan ötvözi az Access eszközeit és a manuális technikát.

Tudományos kutatások bizonyítják, hogy a kötőszövet reagál a nyitott kérdésekre. Folyamatosan változik, újra rendeződik annak függvényében, hogy a test mit kíván tőle. Traumák, leterheltség, öregedés, fix nézőpontok, ítélkezések hatására a fascia megvastagodik, letapad, és olyan kötöttségeket hoz létre, amelyek az egész testre kihatással vannak. Az Access Consciuosness eszközei arra invitálnak, hogy kérdésben légy az életed, így a tested minden területén is. A kérdések elindítják a változást, a manuális technika segít a fascia nyújtásában, illetve megszűntetheti az összetapadásokat.

Mi történik, ha a manuális technikát ötvözzük az Access kérdéseivel?

Ha bármit változtathatnál a kezelés alatt, akkor mi lenne az? Min szeretne a tested változtatni? És Te? Biztos, hogy összhangban van a kettő?

Az ESSE tiszteletben tartja a test jelzéseit, "kívánságait". Lehet, a valódi változáshoz el kell engedned majd néhány fix nézőpontot, ítéletet, hülyeséget, le kell engedned a védőfalakat, amellyel körbebástyáztad magad. Nem előttem, magad előtt!

Testünket nem arra teremtettük, hogy fájdalommal éljen, de kevés eszköze van, amivel üzenni tud . Az egyik ilyen jelzése a fájdalom. Ha hajlandó vagy megállni, szembenézni azzal, hogy mit is üzen számodra, akkor tényleg fantasztikus változásokat élhetsz meg. A fájdalom olyan éberség, amit a test adna, de nem vagyunk hajlandóak befogadni.

A fájdalom, vagy diszfunkció korlátoz? Mi van, ha tényleg van valami más, amit választhatsz?

Hogyan történik egy kezelés?

Kiinduló pontként elindulhatunk a fájdalom, vagy korlátozás helyétől, megkeresve a testben jelenlevő keményedést, mozgáskorlátozottságot, feszültséget. Innen a test vezeti a kezünket, hogy merre szeretné "kikulcsolni" a korlátozottságot. A fasciában létrejövő oldódás könnyebbséget, éberséget, mozgást hozhat létre. A változást az Access kérdéseivel, szóbeli tisztításokkal fűszerezve követjük, együttműködve terapeuta és vendég egységeként.

Mi lehet az ajándéka a kezelésnek?

  • Fájdalom csökkenése, megszűnése
  • Mozgáskorlátozottság oldódása, javulása
  • Akár régóta fennálló tartáshibák korrekciója
  • Műtéti, vagy bármilyen más okból keletkezett hegek okozta zsugorodás javítása
  • Ízületi mozgásbeszűkülések tágulása
  • Sérvek kezelése (porckorong, hasi, ízületi sérvek, kitüremkedések)
  • ÉS MI MÁS IS LEHETSÉGES?

A kezelés időtartama

1-1,5 óra, amit a test be tud fogadni

A kezelés díja:

Magadba fektetett tőkéd 20.000 Ft/alkalom helyett, csak november-decemberben 15.000 Ft

Bejelentkezés: 30 430 1221