Jóga órarend

A jógák továbbra is a megszokott mederben folytatódnak, de...!!!!
Megérkeztek a szuper jógamatracok, és most már mindenki olyan matracon jógázhat, ami nem csúszik, stabil, és elég puha ahhoz, hogy ne bántsa a térdet.
További (remélem) jó hírem, hogy márciustól elengedem a Megállóban tartott 1 órás jógaórákat, és azt is hazahozom.

Márc. 01-től már szerdán este is csatlakozhatsz egy kezdő gerincjógára. Eddig csak kedd reggel volt lehetőség a kezdő gerincjógát gyakorolni, de most már jöhetsz szerda este 18:00-19:30-ig is!

Ezt az alkalmat teljesen kezdő szintre tervezem, ezért bátran becsatlakozhat az is, aki még soha nem jógázott, vagy valaha mozgott ugyan, de azóta sok idő eltelt. Ajánlom azoknak is, akiknek gerinc, csípő, térd, nyak, háti panaszai vannak, mozgásterei beszűkültek, izmai legyengültek.

A kezdő gerincen megismerkedünk a testünk működésével, összehangoljuk a mozgást a légzéssel, megtanuljuk megállítani állandóan a múlton vagy jövőn pörgő agyunkat.

A jóga nem a szenvedésről, és a nyakatekert, bonyolult testhelyzetek kivitelezéséről szól. Ha elengeded az akarást, megfelelést, összehasonlítást, verseny és teljesítmény kényszert, és hajlandó vagy csak magadra fókuszálni, és betartani a saját tested éppen aktuális határait, akkor egy nagyon kellemes, és felszabadító élményben lehet részed.
Próbáld ki, hogy rád hogyan hat!

Az első alkalom ajándék, nyugdíjasoknak és diákoknak 10 % kedvezmény jár, akár a bérlet árából is!

Órarend:
kedd              8:00-9:30    kezdő gerinc
szerda         18:00-19:30  alapozó kezdő gerinc
csütörtök: 18:00-19:30   haladó gerinc
péntek        18:00-19:30   stresszoló gerinc

Az órákra nem szükséges bejelentkezni, kényelmes ruházatról gondoskodj, a többit én adom!!! :)

Várlak szeretettel!
Békési Zsuzsi

jógafotó: Tarnavölgyi Zoli