Áprilisi hangfürdők

 

Áprilisi hangfürdők

 

Ápr. 02 szombat   18:00-19:00 :  Nincs jó, vagy rossz, csak tapasztalás!

       "Ezen a napon érdemes azzal foglalkoznod, hogy a gondolataid mennyire elmeközpontúak. ...A Te dolgod pusztán az, hogy ne rögzülj be egy nézőpontba... próbáld meg tágítani a véleményedet, elvárásaidat, előítéleteidet... "(Kiss Balázs Kunó:Csillagleső 2016)

 

Ápr. 23. szombat 18:00-19:00 : Az irány ne önmagad gyarapítása legyen, mert azzal csak magadtól veszel el!

      "Kezdj el azokkal a dolgokkal foglalkozni, amik harmóniát, egyensúlyt, szépséget hoznak a napjaidba. Ez lehet bármi, amitől úgy érzed, hogy több leszel általa. Ettől több lesz a világ is, mert adsz valamit magadból, ami táplál másokat." (Kiss Balázs Kunó: Csillagleső 2016)

 

       Bár ugyanazokkkal a gongokkal, hangtálakkal, hangszerekkel játszunk már évek óta, mégsem volt még 2 egyforma hangfürdő. Nincs kotta, nincs terv, hogy mikor mit szólaltatunk meg, csak hagyjuk, hogy a rezgések vezessenek bennünket. Nem a hangszerek, hanem az aktuálisan jelen lévő emberek rezgései. A gongok, hangtálak, dobok, csörgők azokat a rezgéseket aktiválják, erősítik fel, vagy éppen harmonizálják, amik bennünk vannak! 

        Természetesen mindenkire igaz, hogy nincs bennünk sem jó, sem rossz, mert ez mind nézőpont kérdése, hogy mikor mit, minek élünk meg.

        Gyere el, és tapasztald meg, hogy milyen érzés gondolatok, elvárások, előítéletek, falak, ellenállások nélkül pihenni!

          Szeretettel várunk bejelentkezés nélkül is, de jobban fel tudunk készülni a matracokkal, takarókkal, ha jelzed jöttödet!  Jelentkezni a 30 430 1221-es számon tudsz sms-ben.

          Találkozzunk a hangok birodalmában!

 

Zsuzsi és István