Hétvégi programok a Békési Stúdióban

Hétvégi programok a Békési Stúdióban02.12. péntek 19:00-20:45 Stresszoldó gerincjóga


02.13. szombat: 18:00-19:00  Hangfürdő a Hit aktiválásáért, az Akarat elengedéséértStresszoldó gerincjóga:

  Tudtad, hogy a stressz nem csak negatív, hanem pozitív is lehet? Nélküle nem tudnánk lelkesedni, nem tudnánk gyorsan reagálni, kihalna belőlünk az izgalom, az előadói művészet.

Az izmaink azonban nem tudnak különbséget tenni strssz és stressz között. Az a dolguk, hogy, amikor BÁRMILYEN stressz éri a testet, összehúzódással reagáljanak. Ezzel nem is lenne baj.

A probléma ott kezdődik, amikor ezt a potenciált nem használjuk fel, és benne maradnak az izomban, tartós megrövidülést okozva. Ez hosszabb távon az egész testtartást megváltoztatja, amit fájdalom, elmozdulás formájában jelez is  testünk.

A stresszoldó gerincjógában a légzést, és a testhelyzeteket, ászanákat hívjuk segítségül, hogy az izmokban megrekedt potenciált felhasználjuk, ezáltal a test könnyebbé, ellazultabbá, energikusabbá válik.

Az első alkalom ingyenes, várlak szeretettel!

Kérlek, hozz magaddal polifomot, vagy jógamatracot!

 

Hangfürdő

Ebben az éveben itthon ez lesz az első hangfürdőnk, amit már az új rendszer szerint tartunk. Remélem az állandó, fix időpont hozzájárul majd ahhoz, hogy könnyebben tervezhető legyen számotokra, hogy mikor szeretnétek jönni.

A szombati hangfürdő témája a Hit aktiválása lesz, hogy felfedezhesd, amint átalakulnak azok az erők, amiket eddig arra használtál, hogy másokon keresztülvidd az akaratodat.

Tudatosulhat benned, hogy nem kell semmit AKARNOD, nem kell követelőznöd, legyőznöd senkit ahhoz, hogy elérd a célodat. (Kiss Balázs Kunó: Csillagleső 2016)


Engedd el, és megkapod!!

 

A hangfürdő részvételi díja: 2.000 Ft

Ha kérdésed van: 30 430 1221  Hívj, és válaszolok!

Szeretettel: ZSuzsi