2016. első féléves hangfürdő dátumai

2016. első féléves hangfürdői

 

     A már megszokott Teliholdas-Újholdas hangfürdők helyett az idén fix napokra tervezem a hangfürdőket.Ez alól kivételt képeznek a 10 mx-os napi Teremtő hangfürdők, és a MAGONG együttes húsvéti és karácsonyi koncertjei.

      Minden hónap 2. és 4. szombat estéjét szenteljük a hangoknak, 18:00-19:00 óráig

Dátumok:

2016. 02.13. szombat: A Hited mindenen átsegít. Érezd, amint átalakulnak azok az erők, amelyeket eddig arra használtál, hogy másokon keresztülvidd az akaratodat. Már nem kell AKARNOD, nem kell követelőznöd, legyőznöd senkit ahhoz, hogy elérd a célodat. 

02.22. hétfő: I. Teremtő hangfürdő,  Képes vagy-e az eléd táruló Utat teljes egészében megélni? Telihold, a töltekezés, töltődés ideje.  Mivel szeretnéd "megtölteni" magad? Amit ma önmagadba töltesz, az fog felerősödni.

02.27 szombat:    Az "elme" és az "információ" jelentős átalakuláson megy keresztül, azaz minden benned lévő, a világról kialakult kép meghalhat, hogy más formában újjászülethessen. Milyen gondolataid nem működnek, nem hoznak haladást?

03.15.kedd: Lélegezd be a tavasz csodálatos energiáit

03.20. vasárnap: Tavaszi Napéjegyenlőség  Egyensúly hangfürdő

    Az új kezdet, az új kör kezdete, ami jelképezi a külső gyarapodásunkat is. A természet rendjét követve, együtt élve, lélegezve a bolygóval, ez lelkivilágunk kinyílásának ideje, amikor új tűz-erők áramlanak be életünkbe. A legfonotsabb dolgod: elengedni az elvárásokat és a korlátokat, hogy feltételek nélkül tudj létezni a világodban.

03.25 Nagypéntek: Húsvéti MAGONG hangfürdő

     Mi az, amit Te szeretnél szétarasztani a világban? Nem mások torkán lenyomva, erőszakkal, hanem szinte odahelyezve minden ember portája elé kis lámpásként, informatív energiaként. 

04.02, szombat: Nincs jó, vagy rossz, csak tapasztalás van!

04,23.szombat:  Az irány ne önmagad gyarapítása legyen, mert azzal csak magadtól veszel el!

   A belső harmónia és szépség ugyan megfoghatatlan, mégis mindenki számára megtapasztalható.Ha olyan dolgokkal kezdesz el foglalkozni,. ami harmóniát, szépséget, egyensúlyt hoznak a napjaidba, ettől több lesz a világ is, mert adsz magadból valamit, ami táplál másokat.

05.21 szombat: II. Teremtő hangfürdő

    A szeretet teljes elfogadása és megélése vár rád. Egy komoly egyensúly-energia áramlik be, nincs más dolgod, csak töltekezni ezekkel az energiákkal.

05.28. szombat: Felszabadítani csak azt lehet, amit megélsz.

      Hogyan tudod közel engedni az Életet, hogy mélyen, legbelül érintsen meg?

06.11. szombat: A hernyó pedig kiszáll a vonatból, és repülőre ül ...

06.21. kedd: Nyári Napforduló

      A Fény kiteljesedésének ideje. Figyelj az élet szépségeire, csodáira, töltekezz, és tágulj!

06.25. szombat: Keresd a megoldásokat, de bízz a felső akaratban

   Nyílnak a lehetőségek, de ebbe most munkát kell belefektetned.A hangfürdők 18:00 órakor kezdődnek, és általában 1 órásak.

Részvételi díj:2.000 Ft

Bejelentkezés: +36 30 430 1221


Várunk szeretettel: Zsuzsi és István