Őszi böjt-tábor Zákányszéken

Őszi böjt-tábor Zákányszéken
2015. okt. 08-11
Ha ősz, akkor iskola-, munkakezdés, és ŐSZI TESTI-LELKI NAGYTAKARÍTÁS.
Az időjárás még a nyarat idézi, de már elindul a nyár kavargó emlékeinek feldolgozása, a test az intenzív ritmusról kezd átállni a csendesebb „üzemmódra”.


A böjttel testünket, lelkünket tudjuk támogatni, amikor levesszük az emésztés sok energiát felhasználó terhelését. Az őszi böjt felkészíti szervezetünket a tél befogadására. Abban tud segíteni, hogy a nyáron bőségesen rendelkezésre álló vitaminokat, ásványi anyagokat hogyan tudja a legkedvezőbben, leghatékonyabban eltárolni.


A legtöbb testi probléma forrása a szervezet méreganyag-tartalma A méregtelenítés – azaz detoxikálás – azért szükséges, mert életünk során sok mérgező anyag halmozódik fel szervezetünkben. Ezek lassítják a máj tisztító funkcióját, és felszívódnak a vérbe is. Bármilyen anyagot viszünk is a szervezetünkbe, azt a testnek be kell építenie vagy ki kell választania. Ha többet viszünk be, mint amit ki tud választani, a többletétel zsírrá alakul, a többletméreg pedig a zsírszövetben raktározódik. Egyes nézetek szerint ez az alapja a legtöbb megbetegedésnek, és ezen túlmenően még az értékes tápanyagok felszívódását is megakadályozza Évek alatt ez az ásványi anyagokkal megkötött méreganyag több kilónyi is lehet.


Szeptemberi táboromban olyan testi-lelki megtisztulás lehetőségét kínálom, ahol a test méregtelenítése mellett fontos szerepet kap a lelki megújulás is.A böjt alapját a keserűsós májtisztító kúra adja, amelyet az Aura-Soma szín-, és lélekterápiája, a nyirokmasszázs, az Access Bars-kezelés, a napi gerinc-jóga, tibeti hangterápia lézer-kezelés, ionizátoros méregtelenítés egészít ki.

 

 

 

 

(fotó:Tarnavölgyi Zoli)

Ön készen áll egy varázslatos utazásra, ahol tiszta tükörként nézhet önmagába? Elérkezett az idő egy gyökeres változás első lépésének megtételére? Szeretné azt az életet élni, amit már önmaga teremt, hogy tökéletesebben érezze magát és ne a külső elvárásoknak feleljen meg?


Helyszín: Zákányszék, Ayurliget Egészségház (http://ayurliget.hu/pages/about_us)

https://www.facebook.com/ayurliget/videos/1048124848564938/?fref=nf

Időpont: 2015. 10.08-11

Részvételi díj: 85.000 Ft 

KEDVEZMÉNY: szept 13-ig befizetve 70.000 Ft

 

Jelentkezési határidő: Szeptember 26.

Jelentkezés: Békési Zsuzsi

email: rainbowsymphony63(kukac)gmail.com

www.szivarvanyhang.hu

 

mob: +36 30 430 1221

Várom szeretettel!

Békési ZSuzsi