Júliusi Teliholdas hangfürdő

2015. 07.31. Teliholdas hangfürdő a Maros partján 18:00-19:00
Makó, Tóth István Motel és Camping


Lehetőségek a délután folyamán:

  • Egyéni átrezegtetés: Gongokkal, tibeti hangtálakkal, kristály hang-tálakkal

Igazi kuriózum, hogy a hangokat élő víz-parton hallgathatod a természetben, távol a város zajától, madarak koncertjével fűszerezve. A különböző felhangokat adó hangszerek egyszerre több világot mozgatnak meg benned, amit az okos elméd már nem tud követni, elcsendesedik, és szabaddá válik az út ÖNMAGADHOZ. Lehet, hogy így még soha nem tapasztald meg. Érzékelheted saját, tiszta Önvalód, azt a csodát, aki mindig is voltál, vagy és leszel. Ha megengeded magadnak.

  • Vízi hangtál-masszázs

Jó idő esetén a camping medencéjében részese lehetsz egy vízi hangtál masszázsnak is, ami egy teljesen más világba repít. Hova? Rajtad áll! Csak engedd el magad, és hagyd, hogy a hangok és a víz elringasson. A többi majd jön magától.

  • Hangtál masszázs

A testre és test mellé helyezett tálak rezgései koncentrikus körök formájában terjednek el, áramlanak szét az egész testünkön, mélyen sejt szintig fejtve ki hatásukat. A hangtálak rezgése áthatol a bőrön, az izmokon, eljut a szervekhez, egész a sejtekig, és visszaállítja az eredeti, egyéni rezgésüket. Hatására enyhülhet a stressz okozta feszültség, izom görcsök, javul a vérkeringés, légzés, hasznos lehet alvási, koncentrálási, tanulási nehézségek, problémák esetén.


Részvételi hozzájárulás:

  • Hangfürdő: 2.000 Ft/fő
  • Egyéni átrezegtetés, hangtál-masszázs, vízi hangtál-masszázs: 5.000 Ft/alkalom
  • Délutáni bérlet: 10.000 Ft/fő 13:00-19:00-ig

Az egyéni kezelésekre előzetes bejelentkezés szükséges.
Bejelentkezés: Szentmiklósi Nóra 70-943-4774