Tavaszi böjt-tábor

Önnek mit jelent a tavasz? Megújulást? Szerelmet? Változást? Ébredést? Vagy mindezt együtt?  Hogyan lehetne ez a tavasz most más, mint a többi? Méregtelenítés, kicsit másképp, mint eddig.

 

 

 


  Megújulást? Szerelmet? Változást? Ébredést? Vagy mindezt együtt?  Hogyan lehetne ez a tavasz most más, mint a többi? Eddig is méregtelenített, mert így érezte jól magát, vagy mert ezt ajánlotta a barátnője, főnöke, a Tv, az Újság? Önnek miért van szüksége a méregtelenítésre, tisztulásra?  Hagyná, hogy most egy kicsit más nézőpontból mutassam meg, mit is jelenthet ez a folyamat másképp, mint eddig?
Gondolt már arra, hogy a megújulásra, ébredésre való igénye összhangban van a természettel? Lehet, hogy még aktív az a tisztán érzékelő adottsága, ami képes venni a természet, naprendszerünk, az Univerzum sugározta jeleket? Lehet, hogy pont ez kapcsolja be az igényét a változásra, tisztulásra?


Mit is érdemes tavasszal kitisztítani?


A háziasszonyok tudják, hogy a lakás, spájz, gardróbszekrény átvizsgálása, selejtezése után egy friss, fellélegző érzettel lépünk be otthonunkba.
A testünkben felhalmozódott salakanyagok, melegítő zsírpárnák lebontása szintén jó érzéssel tölthet el bennünket. Biztos, hogy ezt csak szenvedés árán lehet elérni?


Az általam alkalmazott keserűsós  máj-tisztító kúra kevésbé terheli meg a szervezetet, mint a hagyományosabb lé-böjt kúrák, ezért azoknak is ajánlom, akik még csak most ismerkednek a böjtöléssel, vagy szívesebben választanak egy enyhébb, de mégis hatékony tisztulást.

   

A Zákányszéki Wellness- és Egészségház Szegedtől 15 km-re egy három hektáros, nyugodt, ligetes környezetben található. Rendkívüli adottságai révén kitűnő lehetőség a kikapcsolódásra, pihenésre, böjtölésre.  A ház polgári stílusú, melyhez wellness rész tartozik szaunával, uszodával, konditeremmel, melyek lehetőséget biztosítanak az elmélyedésre, relaxációra, teljes kikapcsolódásra.

 

A célunk, hogy mindenki felfedezze önmaga adottságait, képességeit, csodálatos lényét.


A kúra során fontosnak tarjuk, hogy ne csak a testet szabadítsuk meg a felhalmozódott salakanyagoktól, hanem a nehézségként megélt problémák, az áramlás elakadását előidéző blokkok is más nézőpontot kapjanak. Széles választékot kínálunk olyan módszerekből, hogy a feltett kérdésekre mindenki ÖNMAGA találhassa meg a válaszát.


A tábor 4 napjának programjait úgy állítottuk össze, hogy a böjtöt megkívánó nyugalmat, harmóniát mindenki a maga eszközeivel érhesse el. Ízelítőt kapnak a hangok, színek, illatok és az emberi érintés csodálatos világából.


Megismerkedhetnek az Aura-Somával, az Acces Conscioussness energetikai kezeléseivel, eszközeivel, a tibeti hangtálak, gongok rezgéseivel, a doTerra tiszta, 100 %-ban természetes, ellenőrzött aromaolajak kínálta előnyökkel.  Előadásokon bővíthetik ismereteiket a vércsoport szerinti étrend előnyeivel, testünk-lelkünk tüneteken, érzeteken, érzelmeken át üzenő jelzéseivel.

Amit biztosítani tudunk:

 • 1 db francia ágyas, szoba
 • 4 db 2 ágyas, pótágyazható szoba

Amit nem tudunk biztosítani:

 • Egyszemélyes, önálló elhelyezést a szobákban.

Olyan személyek jelentkezését várjuk, akik nyitottak, hogy 1, vagy akár 2 másik idegen, vagy ismerős emberrel osszák meg éjszakájukat. Nap közben a ház számos, elvonulásra, egyedüllétre alkalmas helységet, teret kínál, de a szobák, alvóhelyek száma behatárolt.


Amit érdemes hozni:


 •     A meditációkhoz, hangfürdőkhöz pléd, kispárna, esetleg polifom
 •     Fürdőruha
 •     Túracipő, vagy gumicsizma
 •     Anorák, esőkabát

 
Részvételi díj: 70.000 Ft,

A részvételi díj tartalmazza a böjthöz szükséges italokat és ételeket, a hangfürdőt, 1 energetikai kezelést, és 1 szabadon választott masszázst. Plusz díjazás ellenében, ha időm engedi, akkor további kezeléseket lehet igénybe venni.

Kezelési kínálatom:
 

 •     Gyógyító érintés
 •     Nyirok masszázs
 •     Hang masszázs
 •     Szivárvány masszázs
 •    Thai talp masszázs
 •    Aura-Soma konzultáció
 •    Egyéni probléma feltárás és kezelés
 •    Acces energetikai kezelések (Bars, Facelift, Látásjavítás, és még 50 féle test-kezelés)

Turnus időpontok:

 2015. márc. 12-15 (csüt-vas.)
Amennyiben ez betelt, további lehetőségek:
 2015. márc. 17-20 (kedd-pént.), vagy márc. 05-08 (csüt-vas.)

Maximális létszám egy turnuson belül: 10fő.


Bejelentkezés:
Békési Zsuzsi
email: rainbowsymphony63@gmail.com
Tel: 30 430 1221

A részvétel 35.000 Ft előleg befizetésével lehetséges.

Aki febr. 15-ig a teljes árat befizeti, annak 7000 Ft kedvezményt biztosítunk, így 63.000 Ft-ot kell befizetnie.
Jelentkezési határidő: 2015. márc. 02.