Bars-tanfolyamok

 

 Bars facilitártorként milyen hozzájárulása lehetek az életednek, hogy te is megtapasztalhasd, hogy az

"Életben minden könnyedén, örömmel, ragyogva áramlik felénk"?

 
Túl az Acces 2-3-as szintjén még inkább beleszerelmesedtem ebbe a módszer nélküli módszerbe. Hihetetlen távlatokat tud nyitni, ha valóban szeretnél közelebb kerülni a valódi, végtelen tudatosságodhoz. A Bars az Acces alap-kezelése, amely önmagában is képes feloldani azokat a valaha elmentett információkat, amiket vagy azért raktároztál, mert egyetértettél vele, vagy azért, mert ellenálltál. Az Acces nyitott kérdéseivel kiegészítve, és a tisztító mondata segítségével olyan blokkokat, hitrendszereket lehet változtatni, amelyhez nem érnek el a többi tudatalattit nyitogató eszközök. Bónuszként olyan egyszerű, a hétköznapi életben is alkalmazható segítséget is adok a kezetekbe, amelyekkel önmagad is tovább tudod vinni a megkezdett folyamatot. Az eredménye; felvett, magadra aggatott mellékszerepeid, elvárásaid lassan lefoszlanak, és alatta felfénylik valódi, végtelen tudatosságod ragyogó gyémántja.


Mit nyerhetsz, ha te is megtanulod a módszert?

 

·         Kezelheted vele családtagjaidat, barátaidat, párodat. Ideális, ha a pár mindkét tagja elsajátítja a kezelést, hiszen így hatékonyan tudják alkalmazni egymáson.

 

·         Minden egyes Bars kezelés amit adsz, és amit kapsz, 35.000 ( nem vicc, és nem tévedés!)másik embert is felszabadít.

 

·         Előnye, hogy könnyen elsajátítható, semmilyen előképzettség nem szükséges

 

·          Az 1 napos tréning alatt 2 kezelést adsz, és kettőt kapsz, + megismerkedhetsz az Acces alap-eszközeivel.

 

·         Jegyzet-füzet és fényképes "térkép" segíti a tanulás folyamatát


Abban a szerencsés helyzetben vagyunk Szegeden, hogy már egész listánk van azokról, akik elvégeztek ilyen alaptanfolyamot, és így tudsz csere-kezeléseket kérni. Természetesen én is állok rendelkezésetekre, ha kérdésetek van.

Bars-tanfolyami időpontok:


 

2014. dec. 02. kedd: Bars tanfolyam

14:00-22:00

Egy újabb lehetőség azoknak, akik nemcsak élvezni szeretnék a Bars kezelés előnyeit, hanem szívesen megosztanák ezt az élményt családtagjaikkal, barátaikkal is.


-A Bars Az Acces Consciuosness alap testkezelése, melynek segítségével lehetőséged nyílhat, hogy az egyik legnagyobb függőségtől megszabadulj, ami a polaritástól való függőség. Szeretnél-e kilépni a minősítések, ítélkezések megszokásából? Ez jó, az rossz, ez helyes, az helytelen, stb, stb, stb.


-Ahhoz, hogy ettől a függőségtől megszabaduljunk, az egyik legjobb módszer az, ha a megengedés vezérel bennünket. A megengedésben minden csak egy érdekes nézőpont.


-A megengedés segítségével ráébredhetünk arra, hogy életünk mely területei azok, ahol vagy igazodunk és egyetértünk, vagy ellenállunk és ellenkezünk bármely nézőponttal, gondolattal, érzéssel, érzelemmel, hittel, ítélettel, következtetéssel és megfontolással.

Miért jó neked, ha nem csak élvezed a kezelés eredményét, hanem csinálod is másokon?

-Minden kezeléssel magadat is oldod!


-Lehetőséged nyílik, hogy családtagjaid kezelésével közelebb kerülj hozzájuk, jobban  megértve egymást. ( Párkapcsolat, szülő-gyerek kapcsolat )


-Bővítheted szolgáltatásaid körét, ha magad is terapeuta, fodrász, tanár, óvónő, kozmetikus, masszőr vagy "csak" egyszerű családanya vagy.  :)


Jelentkezési határidő: 2014. nov.30.

   A tanfolyami árak 2015.jan. 01-től emelkednek!

A Bars tanfolyam díja 35.000 Ft-ról 60.000 Ft-ra változik

Az önmagadba fektetett tőkéd: 35.000 Ft, ismétlőknek 17.500, 14 éves kor alatt ingyenes, 14-18 éves korig 17.500 Ft
Előzetes jelentkezés: 30 430-1221-es telefonszámon
Minimális létszám: 4 fő
Helyszín:
Csakrafa Egészségközpont

                  Szeged, Moszkvai krt. 4.

             
Szeretettel várlak, és kérlek, oszd meg érdeklődő ismerőseiddel is!


Van kérdésed? A Bars-ról bővebbet a honlapomon  olvashatsz, a tanfolyamról személyesen válaszolok kérdéseidre.