Meditációs sorozat

 

 

 


 

Az öt sérülés meditációs sorozat

 

Lise Bourbeau: Az öt sérülés című könyvével márciusban találkoztam először, és azóta újabb mederbe terelte terápiás tevékenységemet. Újabb megértést nyitott számomra, hogy minden napjainkban milyen drámákat játszunk, és miért. A könyv világos és egyszerű módon, az ezoteriában eddig járatlan embereknek is érthetően írja le, hogyan működünk valójában. Ez is egy lehetséges nézőpont a sok közül, de saját tapasztalataim alapján működőképes nézőpont azok számára, akik készek arra, hogy levetkőzzék önmaguk mélyebb megértése iránt táplált félelmüket.

 

Abban szeretnék segítséget nyújtani, hogy az öt sérülés közül minél pontosabban fel tudjuk ismerni saját mintánkat, és különböző módszerek segítségével kioldjuk azokat a blokkokat, amivel még ragaszkodunk a múlt emlékeiből származó tapasztalásainkhoz.

 

A módszerek közül igénybe vesszük az Aura-Soma, Grigorij Grabovoj szervregenerációs meditációját, az Acces Consciousness módszerét, és természetesen a hangtálak, gongok harmonizáló erejét.

Az első meditáció témája Grigorij Grabovoj szervregenerációs meditációja egy új eszköz, amivel önmagad is tudod majd harmonizálni. Ennek a szövegét kinyomtatva is megkapod majd, illetve tervezem CD-re is felmondani.
A második alkalomtól kezdve megyünk végig az 5 sérülésen, ahol el
őször elmesélem, hogy miről is ismerheted fel, és utána feloldjuk egy belső utazással, oldással. Természetesen most is a gongok fogják harmonizálni az eredményt.
A csütörtöki meditációk időpontjai:

·      Máj. 23: Regenerációs meditáció

·     máj. 30: Elutasítottság-Menekülés

·      jún. 06: Elhagyás-Függőség

·     jún. 13: Megalázottság-Mazochizmus

·      jún. 20: Árulás-Kontroll

·      jún. 27: Igazságtalanság-Merevség

A meditációk 19:00-kor kezdődnek, és kb. 1-1,5 órásak lesznek.

Helyszín: Szeged, Sínpár sor 13.

Részvételi díjuk 1.500 Ft

Azoknak, akik valami oknál fogva lemaradnak a csütörtöki meditációról, de szeretnék elsajátítani, a következő héten szerdán ismétlem az előző hét témáját.

 

A szerdai ismétlések időpontjai:

Máj. 29: Regenerációs meditáció

máj. 05: Elutasítottság-Menekülés

jún. 12: Elhagyás-Függőség

jún. 19: Megalázottság-Mazochizmus

jún. 26: Árulás-Kontroll

júl. 03: Igazságtalanság-Merevség

 

Helyszín: Szeged, Takaréktár u. 8.

Kezdési időpont: 18:00


Kérlek most is jelezd részvételi szándékod  e-mailben (rainbowsymphony63(kukac) gmail.com) , vagy a 30 430 1221-es számon sms-ben.

Szeretettel várok minden érdeklődőt!

ZSuzsi

További részletek: http://szivarvanyhang.hu/node/99